To je to što me zanima!

Čovjek iz Pro Recca došao HVS spasiti od bankrota?

Drugi čovjek Pro Recca i predsjednik Primorja bit će novi predsjednik Hrvatskog vaterpolo saveza, a Perica Bukić preuzet će funkciju dopredsjednika
Vidi originalni članak

Dugo je već Hrvatski vaterpolski savez na rubu egzistencije, novca nema, a sve je manje onih koji su spremni uložiti. To je glavni zbog kojeg će u vrhu saveza biti promjena, točnije što će Perica Bukić nakon šest godina napustiti mjesto predsjednika.
- Treba nam čovjek koji je sposoban donijeti novac u hrvatski vaterpolo i koji ima velik utjecaj. Zato smo jednoglasno odlučili da predsjednik bude Predrag Sloboda - rekao je Bukić, koji će od 10. listopada biti dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza.
A s obzirom na taj kriterij, teško da postoji bolji kandidat od Slobode. Počeo je kao jedan od “bezbroj” radnika naftnog carstva predsjednika Pro Recca Gabrielea Volpija i malo po malo stigao do mjesta jednog od njegovih glavnih pomoćnika. Postao je i dopredsjednik najbogatijeg svjetskoga kluba, a odnedavno i predsjednik Reccove filijale - riječkog Primorja.
Sigurno je da može nabaviti novac, ali već na prvi pogled pomalo je čudno da drugi čovjek Pro Recca preuzme vrh HVS-a. Osobito zbog toga što je baš pritiskom kluba iz Genove Damir Burić umalo hrvatsku reprezentaciju zamijenio talijanskom.
- U toj priči baš je Predrag Sloboda najviše pomogao. On je bio naša veza s Italijom i on je najzaslužniji za to što će Burić i dalje igrati za hrvatsku reprezentaciju - rekao je Perica Bukić.
Na skupštini 10. listopada samo će biti potvrđena “rošada” i dolazak čovjeka koji HVS mora iščupati iz velikih dugova.

'MA SVI SMO MI U SUKOBU INTERESA, TAKO I SLOBODA'
To stvarno nema veze što je Predrag Sloboda dopredsjednik Recca i predsjednik Primorja. Uostalom, ja sam bio direktor Mladosti i predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza. Slično je i sa Suknom. Svi smo mi u sukobu interesa, kaže Perica Bukić.

BUKIĆ JE 6 GODINA U SAVEZU BIO VOLONTER...
U 6-godišnjemu mandatu predsjednika HVS-a Perica Bukić nije dobio ni kunu. Tvrdi da je cijelo vrijeme bio volonter, da mu to nikad nije bio problem te da je razlog njegova odlaska isključivo to što Sloboda može učiniti više od njega.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • marenda 22.09.2010.

    a di vam je izvješće iz mađarske, šta nemožete napisat kao je primorje igralo......

  • marenda 22.09.2010.

    e kad bi svi bili ko perica bukić,

  • PeGO 22.09.2010.

    nije došao spasit hsv nego hvs ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare