To je to što me zanima!

'Čovjek od gume' nastavlja karijeru na Dalekom istoku!

U Hrvatskoj smo ga godinama nazivali 'čovjekom od gume', dok ga ostatak svjetske javnosti bolje zna po nadimku (Skywalker) kojeg je preuzeo iz prezimena glavnog aktera 'Ratova zvijezda'
Vidi originalni članak

Godinama je izluđivao obrane najvećih rukometnih sile, a danas se praktički pozdravio s ozbiljnom karijerom te je u njezinom smiraju otišao na Daleki istok. Luc Abalo (37) potpisao je za japanskog prvoligaša Zeekstar Tokio!


 
Francuski je rukometaš u prebogatoj karijeri osvojio zlato na tri Olimpijade (2008., 2012., 2020.), a po tri puta je osvajao Svjetsko (2009., 2011., 2017.) i Europsko prvenstvo (2006., 2010., 2014.). Za Francusku je odigrao 286 utakmica i zabio 854 gola.

REVANŠIRALI SE ZA RIO Francuzi u infarktnoj završnici slomili Dance i osvojili zlato!

U Hrvatskoj smo ga godinama nazivali 'čovjekom od gume', dok ga ostatak svjetske javnosti bolje zna po nadimku (Skywalker) kojeg je preuzeo iz prezimena glavnog aktera filmova Georga Lucasa, "Ratovi zvijezda".

Abalo je prošlu sezonu proveo u norveškom Elverumu, a ranije je igrao za Ivry, Ciudad Real, Atletico Madrid i Paris Saint Germain.

VIDEO: JESU LI 'TANKIRALI'? Francuzi: Gol su nam opravdano poništili! Navijači: Da ipak niste namjerno izbacili Hrvatsku?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • doktor za komentare 17.09.2021.

    Mislim da nisam jedini koji ima traume od ovog lika..

Komentiraj...
Vidi sve komentare