To je to što me zanima!

Coyle: Volim samopouzdanje Ivana, podsjeća me na mene

'Sviđa mi se to samopouzdanje, što je nešto što sam i sam imao kao igrač. Moji napadači misle da će zabiti ako igraju, to je sjajno, znači da imam slatkih problema'
Vidi originalni članak

Menadžer Boltona Owen Coyle ove sezone hrvatskog nogometaša Ivana Klasnića još nije uvrstio u početnih 11 u nekoj premierligaškoj utakmici...

Priliku mu je od prve minute davao u FA Cupu, a ondje mu je bivši napadač St. Paulija, Nantesa i Werdera uzvratio na povjerenju dvama golovima u dvjema uzastopnim utakmicama za pobjede protiv Wigana, odnosno Fulhama i plasman u četvrtfinale.

- Stalno su ga unatrag vraćale ozljede ove sezone i ljudi to zaboravljaju. Ali treba reći da je sada mentalno u vrlo dobrom stanju, a fizički je blizu svog maksimuma – izjavio je Boltonov menadžer Owen Coyle, a njegove riječi prenosi Sky Sports.

- Svi znamo da je on kvalitetan strijelac i to uopće nije upitno. Želja za postizanje golova je prisutna. Ono što se moramo pobrinuti je da Ivan bude fizički na najboljoj razini, da ima onu oštrinu, a dolazi polako na to mjesto.

Klasnić je nakon svojih golova u FA Cupu izjavio kako je dao Coyleu "razloga za razmišljanje", aludirajući da mu je mjesto u udarnih 11, a menadžer Boltona, koji je za vrijeme igračke karijere i sam igrao na poziciji napadača, kaže da ga takav stav veseli.

- Sviđa mi se to samopouzdanje, što je nešto što sam i sam imao kao igrač. Mislim da svi moji napadači misle da će zabiti ako igraju i to je sjajno, što znači da ja imam slatkih problema – zaključio je Coyle, čija momčad u subotnjoj utakmici 28. kola Premiershipa gostuje kod Newcastlea.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • _real_madrid_CR7_ 26.02.2011.

    ...sto reci_LEGENDA_ :))

  • sigurno4 26.02.2011.

    dobitne oklade i sigurni parovi, posjetite: http://elf-parovi.blogspot.com/

Komentiraj...
Vidi sve komentare