To je to što me zanima!

CR je poslije Luke morao tješiti i Balea; Toni Kroos je sljedeći?

Portugalac je tako nakon Modrića morao tješiti još jednog poraženog klupskog suigrača u direktnom ogledu. Sljedeći 'kandidat' mogao bi biti Toni Kroos...
Vidi originalni članak

Portugal je izbacio Wales u polufinalu Europskog prvenstva, a Cristiano Ronaldo po šesti put u karijeri slavio protiv Garetha Balea u njihovom šestom međusobnom okršaju.

Sukus je to sinoćnje utakmice u Lyonu u kojoj su Portugalci pobjedom 2-0 golovima Ronalda i Nanija zaustavili najveću senzaciju francuskog turnira, Velšane.

Bio je to duel dvojice Realovih zvijezda. Utakmica se danima najavljivala kao 'sudar' Ronalda i Balea dok su se obojica trudila 'gurnuti' to po strani te pun fokus usmjeriti na svoje momčadi i njihovu igru.

Nakon što je sudac odsvirao kraj prvog polufinalnog ogleda, portugalski kapetan prišao je najboljem velškom igraču pa su se srdačno pozdravili. 

Za razliku od našeg Luke Modrića, Bale nije bio u suzama. Velšani su ponosni, nije bilo razloga za pretjeranu tugu.

- Čestitao sam im na njihovom nizu, bili su sjajni. Oni su otkriće turnira. Garethu sam zaželio puno sreće, dok vam ostatak razgovora neću otkriti - započeo je Ronaldo pa nastavio:

- Nismo još ništa osvojili, ali smo u finalu. Mislim da nije puno ljudi očekivalo takvo što, ali mi smo ovdje - zaključila je Realova zvijezda.

Portugalac je tako poslije našeg veznjaka morao tješiti još jednog poraženog klupskog suigrača u direktnom ogledu. 

Sljedeći 'kandidat' mogao bi biti Toni Kroos, veznjak 'elfa' koji večeras tek mora izboriti učešće u finalu. Od 21 sat Nijemci i Francuzi igraju za finale u Marseilleu.


 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • nokia010 07.07.2016.

    Zlatna lopta je njegova cak i da izgubi finale.

  • Sterika 07.07.2016.

    sve mi je drazi, ali me nerviraju previse simuliranja jer baca totalnu suprotnu sliku o sebi, mozda netko to ne gleda kao nesto strasno, ali to je stvarno najnizi potez koji neki sportas moze napravit jer time zeli prevarom doc do uspjeha, odnosno omalovazava drugog igraca jer mu uzima ono sta je taj igrac ustvari zasluzio svojim trudom, ugl ti potezi su dno dna (ne pisem o ovoj utakmici vec o njegovoj karijeri u globalu) ... i tesko da ce tjesit kroosa, ipak su njemci dimenzija vise od svih dosadasnjih protivnika portugala (iako u jednoj utakmici je sve moguce)

  • plutarh 07.07.2016.

    slijedeći za tješenje je onaj kaj bu tješil Ronalda ....mislim da je on svoje - odtješio !...mada, nikad se ne zna - čak i Grci su svojedobno bili prvaci na sramotu svemira !

Komentiraj...
Vidi sve komentare