To je to što me zanima!

Ismijavaju Ronalda: Pomozite nam, recimo svi 'NE' ljubomori

Nakon izjave Cristiano Ronaldo kako ga ne vole jer je lijep, bogat i fantastičan igrač krenulo je ismijavanje. Španjolski komičar poziva na borbu protiv pošasti ljubomore
Vidi originalni članak

Neki su ljubomorni što sam lijep, bogat i i fantastičan, izjava je koja u trenu obišla svijet nakon pobjede Reala na Maksimiru.

I tjedan dana poslije utakmice ne prestaje ismijavanje Realove zvijezde. Nakon što su mediji objavili fotografije Ronalda iz 2003. kojim ga se uspoređuje s ružnom Betty, duhovitim skečom ismijao ga je komičar iz španjolskog šoua Crakovia.

U skeču glumac oponaša Ronalda u stilu humanitarnih reklama kojima se poziv na podršku javnosti. Konkretno, 'Portugalac' poziva na pomoć protiv ljubomore koja je zahvatila svijet te zbog koje bogati i slavni poput Ronalda teško pate.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • MissMadrid 22.09.2011.

    Ja nevidim sta je tu smijesno!

  • ricardorossa 22.09.2011.

    hahaha,napokon,sprdajte malo tog luzera

  • Roberto_Carlos 22.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare