To je to što me zanima!

CR, spavaš li mirno? Semenya napravila čak 176 trbušnjaka

Brojni sportaši uključili su se u izazov tko će napravit više trbušnjaka u 45 sekundi. Cristiano Ronaldo je napravio 142 komada, ali sada ga je oborila južnoafrička atletičarka...
Vidi originalni članak

Tko će napraviti više trbušnjaka? Izazov je koji je osmislio Nike, a prvi ga je započeo Cristiano Ronaldo. Portugalac je napravio 142 trbušnjaka u 45 sekundi i pokazao kakav je stroj. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, u izazov su se uključili brojni drugi sportaši sa željom da sruše nogometaša Juventusa, ali bezuspješno. Sve dok se izazovu nije priključila južnoafrička atletičarka Caster Semenya (29).

Ona je u 45 sekundi napravila čak 176 trbušnjaka, odnosno varijacija trbušnjaka, što je zaista spektakularan rezultat.

Semenya je dvostruka olimpijska prvakinja na 800 metara, ali godinama je u središtu javnosti zbog svoje superiornosti nad ostalim atletičarkama. Naime, ona ima veću dozu testosterona od ostalih i zbog toga je od samih početaka predmet istrage raznih institucija. S 18 godina išla je na hormonske terapije kako bi snizila razinu testosterona koji njezino tijelo prirodno proizvodi u velikim količinama. 

IAAF, kao i ostale atletičarke, to i dalje traži od nje, ali ona je to odbila nekoliko puta. 

Upravo zbog toga su joj IAAF i Švicarski Vrhovni sud zabranili nastup na Svjetskom prvenstvu u Dohi 2019. godine, gdje na kraju nije niti nastupila.

Pitanje je što će biti s njezinom karijerom u atletici, ali ako ju poželi napustiti i posvetiti se nekom drugom sportu, nogometašice ženskog nogometnog kluba JVW FC su poručile kako će ju dočekati raširenih ruku bez obzira na višu razinu testosterona...

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Gademz_1 08.04.2020.

    k je to moj a ne trbusnjaci, da ga vidim koliko ce betona napravit i izlit, onda je baja

  • kirby30 07.04.2020.

    Ovako se ja trzam kad svršim

  • filip33 07.04.2020.

    Ko dečko

Komentiraj...
Vidi sve komentare