To je to što me zanima!

CR tješio Lea, Modrić pogodio stativu i svađao se s Alvesom

Svi mediji su Balea proglasili igračem utakmice. Uz njega su najviše ocjene dobili Di Maria i Isco, a zatim slijede pohvale hrvatskom reprezentativcu Modriću i Pepeu
Vidi originalni članak

Real Madrid je sinoć osvojio 19. Kup kralja u povijesti i prvi trofej ove sezone. Apsolutna zvijezda je fantastični Gareth Bale koji je zabio pobjednički gol za 2-1 protiv Barcelone, pet minuta prije kraja nakon solo prodora s centra. Svi mediji su ga, naravno, proglasili igračem utakmice.

Uz njega su najviše ocjene dobili Di Maria i Isco, a zatim slijede pohvale Modriću i Pepeu.

- Barcin posjed značio je da je bio povučen više nego što je htio, ali puno je pomogao u obrambenom dijelu i često je pokretao kontranapade - piše u opisu igre hrvatskog reprezentativca na Goal.comu.

Luka je odigrao svih 90 minuta i doista je bio sjajan. Devet minuta prije kraja nije imao sreće jer je pogodio stativu udarcem s 25 metara. U sudačkoj nadoknadi se Modrić sukobio s Danijem Alvesom. Izborio je aut, a nakon naguravanja je Alves bacio Modriću loptu u glavu. Nesportski potez, ali je Luka ipak ostao miran.

Puno plemenitiji sportski duh pokazao je Cristiano Ronaldo koji nije igrao zbog ozljede. Nakon završetka dvoboja se pozdravio s Leom Messijem, kratko su popričali, a Portugalac ga je zagrlio.

- Dečki su odigrali sjajno, stvarno sam presretan. Pobjeda u finalu protiv Barcelone ovaj trofej čini još posebnijim. Trener Ancelotti je odabrao sjajan sastav. Žao mi je što nisam igrao, ali suigrači su odradili odličan posao - rekao je CR.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • majmaj 17.04.2014.

    real je zasluzeno pobijedio...bale odlican, ovakvo pretrcavanje se ne vida svaki dan, pinto pod hitno u mirovinu( trebao je obranit oba gola ), a neymar fula zicer na kraju i postane tragicar. barca je sve prokockala sto se prokockat dalo i valjda je tata skuzio da treba jako mahnut i to je to...

  • basketgirl 17.04.2014.

    sudcu svaka čast .. a luka prvi kreno ...ovaj vratio i pomalo

  • Bad Blue Boy 17.04.2014.

    ma kako da ga nije tjesia bice ga sprda....hihihih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare