To je to što me zanima!

CR želi biti još brži: Kopačke 'za ragbi' kako bi proletio terenom

Cristiano Ronaldo (34) vratio se treninzima Juventusa u Torinu, a u pauzi zbog korone još je samo poboljšao već ionako impresivnu fizičku spremu. A kao novitet kako bi bio još brži u nastavku sezone su kopačke za ragbi
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo s 34 godine na leđima još uvijek 'grize' i ne misli stati. Kako piše talijanski Tuttosport, CR je iznimno motiviran za osvajanje talijanskog Kupa i povratak na teren, a odlučio je u svoju igru uvesti i još jedan novitet - drukčije čepove na kopačkama.

POGLEDAJTE VIDEO: CR zabija na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekoliko je tjedana Cristiano testirao nove kopačke koje podsjećaju na one za ragbi zbog izgleda i razmještaja čepova na potplatu i pokazalo se da mu to donosi veću brzinu na terenu. Juventini su se vratili treninzima, a tko je izgledao najspremnije nakon korona pauze na terenu ne treba ni spominjati.

VIDEO: SPARTANAC RONALDO Cristiano, ti si stroj: Došao je na trening četiri sata ranije, forma mu je bolja nego prije korone!

Prije njega je takve kopačke nosio napadač Montpelliera Andy Delort (28) koji je postavio rekord brzine francuske lige sprintom od 36.8 km/h. Tako bi i Ronaldo mogao skidati rekorde u Italiji, a prvu će priliku za pokazati 'novo oružje' imati već 13. lipnja kad Juventus u uzvratnoj utakmici polufinala Talijanskog kupa dočekuje Milan. Prva utakmica na San Siru završila je 1-1, a Ronaldo je zabio za izjednačenje iz penala u prvoj minuti sučeve nadoknade pred sam kraj utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • komentator__Luka 05.06.2020.

    možda bolje na motoru

  • gordi 05.06.2020.

    To respektiram.... uvijek težit bit još bolji

  • Šumarko 05.06.2020.

    On bude igrao do barem svoje 38 na najvećoj razini, a njegov rad je zaslužan za to

Komentiraj...
Vidi sve komentare