To je to što me zanima!

CR7 voli kamere, ali samo kad pobjeđuje! Hej! Ne snimaj me!

Zinedine Zidane izvadio je Portugalca u novom Realovom kisku protiv Levantea, a režisera TV prijenosa  zanimala je Ronaldova reakcija na mjestu na kojem nije navikao biti, među rezervama na klupi
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo slavit će nebitan gol za 4-1 u zadnjim sekundama utakmice i pozirati kamerama kao da je to najvažniji gol u povijesti svemira.

Ali kad ne pobjeđuje ili kad je na klupi, kamere ne želi ni vidjeti.

Zinedine Zidane izvadio ga je protiv Levantea, a režisera TV prijenosa  zanimala je Ronaldova reakcija na mjestu na kojem nije navikao biti, među rezervama na klupi.

No to se nije svidjelo samoproglašenom najboljem igraču u povijesti nogometa koji je gestama pokazao kamermanu da snima travnjak, a ne njega na klupi. Naravno, ovome to nije palo na pamet pa ga je nastavio snimati...

BOD KOD LEVANTEA Novi kiks! Real ne može dobiti ni klub koji se bori za ostanak

Nastavljaju se i katastrofalne igre Reala koji je imao novi kiks kod Levantea odigravši tek 2-2 protiv kluba koji je na dva boda od ispadanja.

Real bi se danas mogao naći u nezgodnoj situaciji, da prvi put u povijesti bude 21 bod iza Barcelone, ako Katalonci poslijepodne pobijede Espanyol u gradskom derbiju.

'Kraljevi' su već jedanput bili 21 bod iza nekoga, ali to je bio Atletico Madrid. 

Zidane se ne šali: Prvenstvo još nije gotovo

Kako se Real srozao od najboljeg kluba na svijetu prošle sezone do kluba koji je bodovno bliži ispadanju iz lige nego vodećoj Barceloni? Je li to stvar psihe, spremnosti, želje, jesu li krivi igrači, treneri ili nešto treće? Kao i obično, odgovor je negdje u sredini, Realovi loši rezultati zajednički su miks svega, a kad uz to dodate malo sportske nesreće, imate četvrto mjesto i 18 bodova iza Barce.

- Ja ću nakon svake utakmice ponavljati da nije gotovo - rekao je Zidane nakon nove blamaže Reala kod 'davljenika' Levantea, koji je prvi put u svojoj povijesti ostao neporažen od Reala u sezoni (u rujnu 2017. bilo je 1-1 na Bernabeuu).

Može Zizou ponavljati koliko hoće, ali svima je jasno da je s ligom - gotovo. Realova realnost u ovom je trenutku borba za četvrto mjesto i Ligu prvaka, a sezonu bi mogao spasiti ako izbaci PSG u osmini finala natjecanja koje je lani osvojio. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Hrvat1979 04.02.2018.

    Dobar igrac nekad bio

  • vinko58 04.02.2018.

    Najbolji nogometaš u povijesti? Hahahahahahahahahahahahahhhhhh....jajajajajaja jajajajaja jajajajaja....ufff. Možda....da se nisu rodili: Messi, Ronaldinho, Maradona, Pele, Iniesta, Xavi, PRAVI Ronaldo, Zidane, Ibrahimović, Suarez, Neymar, Bernard Vukas.....hahahahahaahhhh.....

  • kikironaldo7 04.02.2018.

    Tko se zadnji smije najslađe se smije. Sad će LP pa će se doktor počet rugat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare