To je to što me zanima!

Cristiano hvali Mourinha, a on se nada odlasku u Man. City

Mourinhov agent Jorge Mendes nedavno se sastao s novim sportskim direktorom "građana" u Portugalu, što su britanski mediji shvatili kao pregovore za dolazak
Vidi originalni članak

Britanski tabloid The Sun "skrojio" je novu priču o povratku portugalskog nogometnog trenera Josea Mourinha u englesku Premierligu, ali ne u Chelsea već Manchester City...

The Sun navodi da bi aktualni menadžer Cityja Roberto Mancini, iako je potpisao ugovor do 2017. godine, na kraju sezone mogao dobiti "nogu" od šeika Mansoura, a da bi na njegovo mjesto mogao doći ni manje ni više nego Jose Mourinho!

Agent aktualnog trenera Reala (Mourinho) Jorge Mendes nedavno se sastao s novim sportskim direktorom "građana" Txikijem Begiristainom u Portugalu, što su britanski mediji shvatili kao pregovore za odlazak iz Madrida i dolazak u Manchester.

Mendes je također otkrio da bi Mourinho radije izabrao povratak u Premierligu, nego odlazak u francuski Le Championnat (PSG).

Podsjetimo, nedavno je Mourinho s Realom izbacio Manchester City iz Lige prvaka (remijem na Etihadu 1-1), međutim Portugalac je bio prilično sentimentalan zbog te činjenice;

- Nije normalno da ovako dobra momčad ispada dvije sezone zaredom u grupnoj fazi natjecanja Lige prvaka.

Čak i kada bi se odlučio za dolazak, pitanje je na koji bi način to prihvatili navijači "građana" koji su Mourinha na spomenutoj utakmici u nekoliko navrata počastili skandiranjem "Od.... Mourinho!".

Ronaldo: Čast je biti nominiran za nagradu Ballon d'Or

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo pokazao je i svoju skromnu stranu u intervju za klupsku internetsku stranicu Real Madrida, na kojoj se osvrnuo na nominaciju za prestižnu FIFA-inu nagradu Ballon d'Or...

Ronaldo je izabran među trojicu igrača koji kandidiraju za titulu najboljeg u 2012. godini. Preostala dvojica su Lionel Messi i njegov klupski suigrač iz Barcelone Andres Iniesta. Portugalac se naga da će njegovih 46 golova iz 38 nastupa u Primeri biti dovoljno za osvajanje nagrade koju je posljednji put dobio 2008. godine.

- Za mene je iskreno čast samo biti među kandidatima za nagradu Ballon d'Or. Također sam jako sretan što kandidiram za najbolju momčad godine prema izboru FIFA-e. To su dvije vrlo prestižne nagrade, a to što sam nominiran je plod napornog rada kroz sve ove godine - rekao je portugalski nogometaš, čiji je trener Jose Mourinho također u najužem izboru za trenera godine.

- Želim čestitati svom trener Joseu Mourinhu. Prošle je sezone osvojio prvenstvo uz nekoliko srušenih rekorda, a ove je uzeo superkup. Mislim da je više zaslužio nagradu u odnosu na ostale kandidate - smatra Ronaldo.

Iako u prvenstvu već zaostaju velikih 11 bodova za vodećom Barcelonom, Portugalac je iskoristio priliku da smiri sve navijače "kraljevskog kluba", jer, kako tvrdi, ništa nije gotovo.

- Ova sezona još nije ni blizu svog kraja. Trener i mi želimo imati uspješnu sezonu i u tome ćemo uspjeti. Trenutno se koncentriramo samo na sljedeći susret protiv Atletico Madrida već ove subote. Želimo omogućiti našim navijačima da imaju što proslaviti - zaključio je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Iniesta 8 30.11.2012.

    Teško tj nisam sigraun ako ima jedan članak u kojem piše da Guardiola pregovara sa Cityem tako da..I a sumnajm da će Murinho osvojiti sve bar ovu sezonu ne....

  • 2sm3tj65 30.11.2012.

    ajde daj Ronaldo konačno zabijaj golove

  • AndrijaRavnjak 30.11.2012.

    kakav city mou dolazi u dinamo bit pomoćnik krunoslavu jurčiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare