To je to što me zanima!

Cristiano misterioznom objavom zaintrigirao mnoge: Dan odluke

Nogometaš Juventusa objavio je fotografiju sebe ispred skupocjenog Rolls-Roycea uz opis "dan odluke". Odlazi li Cristiano Ronaldo iz Juventusa nakon tri godine?
Vidi originalni članak

Iza najboljeg strijelca u povijesti nogometa je još jedna sasvim solidna sezona. Iako je Juventusom ove se godine osvojio tek Talijanski kup, Cristiano Ronaldo (36) odnio je titulu za najboljeg strijelca Serie A i Europskog prvenstva.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aktualni ugovor s Juventusom mu ističe sljedećeg ljeta, no posljednja godina ugovora itekako je pod znakom upitnika. Pogotovo nakon njegove posljednje objave na Instagramu gdje pozira ispred svog skupocjenog Rolls-Roycea, a u opisu fotografije stoji "dan odluke".

BIVŠI TRENER JUVEA Sarri oštro o Ronaldu: On je kao multinacionalna kompanija...

Što to treba odlučiti? Kojom će se od mnogobrojnih jurilicom provozati ili u kojem će klubu nastaviti karijeru? Odgovor na to pitanje trebali bi saznati ubrzo.

Marca piše da se u Torinu razgovaralo o mogućem produljenju ugovora do 2023. sa smanjenom plaćom, prateći trend njegova najveća rivala Lea Messija.

NAJVEĆE POJAČANJE Potpuni zaokret: Ronaldo ostaje u Juveu, pristao na manju plaću

Ovog se ljeta pisalo o njegovom povratku u Manchester United i Sporting, dok se o njegovom dolasku u PSG nikad nije ni prestalo pričati. Kako god, čekaju nas zanimljivi dani na nogometnom mercatu.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo došao je u Juventus u ljeto 2018. iz Real Madrida za 117 milijuna eura, no zasad nije uspio osvojiti Ligu prvaka s trećim klubom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Krkan Krkanovski 19.07.2021.

    pa covjek vjerojatno mora odluciti jel ce si kupit taj auto ili ne, iakou garazi ima nekih cca 10 takvih auti.

  • Freankye 19.07.2021.

    Nejde on nigdje samo bira dali da uzme tog Rolls Royce-a ili ne, ne dizite vatru bezveze

  • nap 19.07.2021.

    mozda ode u real

Komentiraj...
Vidi sve komentare