To je to što me zanima!

Cristiano prije penala pokazao zašto je pravi vođa Portugala

Ohrabreni Joao prišao je izvođenju penala u trećoj seriji i pogodio. Portugalci su iskoristili na kraju promašaj Kube, odnosno obranu Rui Patricija te se plasirali u polufinale francuskog Eura
Vidi originalni članak

Portugal je izbacio Poljsku poslije boljeg izvođenja penala i tako se plasirao u polufinale Eura. Tamo ih čeka Wales, a ta se utakmica igra sutra od 21 sat u Lyonu. 

Reprezentativci Fernanda Santosa spremaju se važan meč, dok mu veliku brigu predstavlja odsustvo stopera Pepea sa zadnjeg treninga. Kod Walesa, problemi su još veći budući da Chris Coleman neće moći računati na usluge Daviesa i Ramseyja, dva standardna prvotimca.

No, uoči velike polufinalne utakmice, pojavio se video snimljen neposredno prije izvođenja penala između Poljske i Portugala.

U njemu se jasno vidi kako kapetan Cristiano Ronaldo djeluje poput istinskog lidera. Nije dozvolio veznjaku Joau Moutinhu 'bijeg' od penala nego je pronašao način kako ga ohrabriti.

- Hej, hej! Dođi pucati, dođi pucati! Ako izgubimo, što da se radi... Dođi ovamo! - počeo mu je dobacivati Ronaldo, pa nastavio:

- Dobro ćeš šutirati! Budi jak, možeš ti to! Sve je u Božjim rukama sada!

Ohrabreni Joao prišao je izvođenju penala u trećoj seriji i pogodio, kao i njegov kapetan Ronaldo. Portugalci su iskoristili na kraju promašaj Kube, odnosno obranu Rui Patricija te se plasirali u polufinale francuskog Eura.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • imenjak15 05.07.2016.

    ... ovako se pucaju penali https://www.youtube.com/watch?v=89ntlj_Ha0g

  • bedak11 05.07.2016.

    Gospa ubija u rukometu, bog u nogometu.

  • raul-gonzales 05.07.2016.

    Cr7 bog

Komentiraj...
Vidi sve komentare