To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo bijesnio na svoje navijače: K***ini sinovi!

Igrala se 23. minuta susreta kada je najbolji svjetski igrač 2016. godine ostao bez lopte zbog loše kontrole. Nezadovoljna publika je momentalno počela zviždati, a Ronaldo im nije ostao dužan
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo bio je protagonist u jučerašnjoj pobijedi 3-0 protiv Real Sociedada na Santiago Bernabeuu. Kao i Mateo Kovačić, Portugalac je susret završio s golom i asistencijom, a u dosta situacija proigravao je svoje suigrače i prijetio golmanu Sociedada Geronimu Rulliju.

No, novinari Marce pobrinuli su se da neki detalji s utakmice ne prođu nezapaženo. Tako su s Ronaldovih usana uspjeli iščitati psovke koje je uputio vlastitim navijačima nakon što su mu oni kolektivno zviždali.

Igrala se 23. minuta susreta kada je najbolji svjetski igrač 2016. godine ostao bez lopte zbog loše kontrole. Nezadovoljna publika je momentalno počela zviždati, a Ronaldo im nije ostao dužan.

- K***ini sinovi (hijos de puta) - rekao je Portugalac nakon što je izgubio loptu, a Sociedad preuzeo posjed.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo psuje navijače Reala

Nekoliko trenutaka kasnije ponovo je opsovao, ovaj put na portugalskom. Intervenirao je i kapetan Sergio Ramos, koji mu je rekao da se smiri.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Davormmm 31.01.2017.

    Čudno je to kako ga svi mrze..... ok on je umišljen ali je dosta toga dao Real Madridu i definitivno ne zaslužuje to od vlastitih navijača.

  • sena2 31.01.2017.

    I sta je ovdje vijest?Aha to je samo da se nesto napise o Ronaldu,da nebi prosao slucajno dan bez njega! Bravo novinaru!Sjedi 5

  • Space Burek 31.01.2017.

    Ne znam tko je gori, navijaci ili on... Klasicni navijaci reala, jedan dan si super drugi dan si smece i ovo nije prvi slucaj (Casillas koji je ikona kluba).

Komentiraj...
Vidi sve komentare