To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo jedini nije slavio gol koji je spasio Real M.

Neobjašnjiv potez portugalskog igrača koji je, usput rečeno, zabio iz penala za 4-1 kada je sve već davno bilo riješeno, a taj je gol proslavio kao niti jedan do tada...
Vidi originalni članak

Igrala se treća minuta sudačke nadoknade u finalu Lige prvaka. Real Madrid gubio je 0-1, a Luka Modrić izborio je i izveo korner za vrlo vjerojatno posljednju priliku na utakmici koja bi spasila Real. Na nabacivanje Modrića glavom je zabio Sergio Ramos, a svi igrači 'los blancosa' potrčali su proslaviti gol kod korner zastavice. Točnije, svi osim jednog nogometaša.

Cristiano Ronaldo pognute je glave odšetao prema centru kao da se radilo o potpuno nebitnom golu na nekakvom treningu. Neobjašnjiv potez portugalskog igrača koji je, usput rečeno, zabio iz penala u zadnjim sekundama produžetaka za konačni rezultat 4-1, kada je sve već davno bilo riješeno, a taj je gol proslavio kao niti jedan do tada.

Idi na 24sata

Komentari 165

  • zvijedza 24.07.2014.

    Ne znam otkud autoru ovog texta da Ronaldo nije proslavio gol kad se jasno na videu vidi da je nakon prvog gola Ramosa podigao ruku u zraak kao znak da mu je drago zbog pogotka (kao sto to inace radi ) a to sto pisete da je narcis , sebican egocentrican itd epa taj sebicni narcis je veliki humanitaac bez cije donacije ne moze proci niti jedna katastrofa na svijet,pa samo se sjetite poplava na Balkanu. Zbilja ne razumijem ljude koji napadaju ljude poput Ronalda samo zato sto vole ili vise podrzavaju njegove protivnike . Zapitajte se malo kakvi ste vi tto ljudi. Video koji dokazuje da je proslavio gol https://www.youtube.com/watch?v=SIauivuDN2s

  • glazbenik1 02.06.2014.

    ne znam odkud to da ga nije proslavio, utrcao je u gol po loptu, uzeo ju i krenuo prema centru, sta je trebao? poljubiti brata ramu u guz...?!

  • MACX 30.05.2014.

    naravno da ako ga on nije zabio da ga neće proslaviti kad igra samo za sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare