To je to što me zanima!

'Cristiano Ronaldo mi je rekao: Serie A je najteža liga svijeta!'

Serie A tradicionalno ima najžešće obrane i taktički je daleko najzahtjevnija od svih najjačih liga planete. Lukaku je ipak u 22 utakmice za Inter zabio 14 golova i asistirao za još tri
Vidi originalni članak

Belgijski kolos Romelu Lukaku (26) ove je sezone jedan od ključnih igrača sjajnog Intera koji sjedi na vrhu talijanske lige. Man Unitedu ispao je višak, kod Contea (50) je svjetionik napada.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lukaku je u 22 utakmice zabio 14 golova i asistirao za još tri. U ligi ih je dao 12, a navijači Nerazzurra guštaju u napadaču koji radi svih 90 minuta, zadržava loptu kad je momčadi to potrebno, zabija i pun ga je teren... Ukratko: nije Icardi (26).

U intervjuu za New York Times otkrio je da je teže igrati u Italiji nego u Engleskoj, ali i da je to znao prije nego što je postao jedan od idola milijunske Interove navijačke vojske:

- Cristiano Ronaldo (34) mi je rekao: 'Svugdje sam zabijao, ali u Italiji je najteže. Serie A je najteža liga na svijetu'. Ako jedan Ronaldo tako misli onda je to 100% istina i onda vam je sve je jasno. Bio je u pravu - rekao je Lukaku.

Serie A tradicionalno ima najžešće obrane i taktički je daleko najzahtjevnija od svih najjačih liga planete. Inače, Lukaku je već svladao talijanski jezik, a u Milanu živi u glasovitoj Bosco Verticale.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 25.12.2019.

    Najteza liga hahaahahha to sta je on jako los a brije da je najbolji to je njegova stvar, u ravnini Hrvatske lige Talijanska liga neka se on tješi....

  • realan5 24.12.2019.

    Seri a sama po sebi je tvrda liga ali mislim da bi ronaldo vise golova dao u u ovogodisnjem interu juve igra vec godinama los nogomet i stvara jako malo prilika ipak na iskustvo nekako bude pozitivan rezultat sto im je za skinuti kapu ali igracki ronaldu ne odgovara ovakav stil igre. Da je ostao u realu imao bi 10, 15 mozda i vise golova zbog stila igre.

  • 24.12.2019.

    Poanta je slijedeća - sada je konačno, guzica od čovjeka je izgubila utrku sa Leom Messijem!! Čak ni sa nekoliko ukradenih Zlatnih lopti i Realovom mašinerijom iza sebe, nije išlo? Hvata se za slamke i pokušava na raznorazne bolesne teorije omalovažiti Leov učinak , a podići svoj. Lukaku je tu bio i ostao nebitan. Analdo sad priča da je teže igrati u više klubova, da je ova liga teža, odnosno najteža (ta u koju je pobjegao ispod Leove čizme/batine)...što je slijedeće smislio taj smrad? Iščekujemo sa nestrpljenjem? P.S. neviđeno zadovoljstvo mi izaziva činjenica da ne može izbaciti iz glave činjenicu da ga je Leo posro! Uzalud Lamborgini, bazen, avion, kuće, novci......taj Leo mu ne da mira i pratiće ga do kraja života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare