To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo: Najjači smo, želimo sve osvojiti...

Jači smo od svih ostalih, izjavio je C. Ronaldo novinaru Marce uoči ulaska u zrakoplov za Lyon protiv kojeg igraju u prvoj utakmici osmine finala
Vidi originalni članak

Poraz najvećeg rivala Barcelone od madridskog Atletica 2-1 u nedjeljnom prvenstvenom susretu inspririrao je prvu Realovu zvijezdu, Portugalca Cristiana Ronalda na ohrabrujuću izjavu za navijače ''kraljevskog kluba''. Uoči ulaska u zrakoplov za Lyon, u kojem će Real u utorak gostovati kod istoimenog francuskog predstavnika na Gerlandu u prvoj utakmici osmine finala, Ronaldo je novinaru Marce, između ostalog, rekao:
- Jači smo od svih ostalih. Želimo ove sezone sve osvojiti. Ne samo prvenstvo u Španjolskoj, već i Ligu prvaka – poručio je Ronaldo.
Nakon odrađene suspenzije od dvije utakmice, Ronaldo je u subotu zabio dva gola u pobjedi svog kluba protiv Xereza 3-0. Bio je posebno nadahnut i motiviran. Inače, Realovu ekspediciju je po dolasku u Lyon pomalo šokiralo hladno vrijeme i temperatura od -2 Celzijeva stupnja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • v3c 15.02.2010.

    zabiješ 2 gola zadnjoj momčadi prvenstva,zabiješ hat-trick cirihu....dođeš na nou camp i onda tišina...nema te nigdje..bacaš se po podnu ko da nisi normaln....samo se sramotiš sa takvim izjavama...zna se kod kog su svi trofeji... :)

  • Barcelona pub Osijek 15.02.2010.

    sak*j jaje mulack pozerski...

  • LowRider 15.02.2010.

    Maldini,Gatuso,Scholes,Gigs,Insagh,Del Piero,Kahn,Raul,Hierro,Sedorf i taj tip igrača mogu biti primjer današnjim zvjezdama i zvjezdicama!A Man Utd i Sir Alex Ferguson primjer kako funkcionira klub bez bacanja novaca u vjetar, nego stvaranja igrača i kupovina za male novce

Komentiraj...
Vidi sve komentare