To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo priznao: Da, oblačim se kao curica!

Uvijek se trudim u oblačenju kopirati moje mamu i sestru, rekao je portugalski nogometaš u čijem se modnom izričaju takvo što moglo i ranije iščitati...
Vidi originalni članak

Konačno! Priznao je da se voli oblačiti kao curice, poentirao je britanski tisak nakon što je Cristiano Ronaldo s novinarima razgovarao o svom oblačenju. O njegovom nogometu već se odavno sve zna, modni izričaj puno je veća enigma. Uvijek zalizali i brižno uređeni Ronaldo odavno je jedan od najboljih primjera onoga što se u modnom svijetu naziva metroseksualcem.
- Kada je riječ o oblačenju, uvijek pokušavam kopirati moju mamu i moju sestru - otkrio je Ronaldo i izazvao čuđenje prisutnih novinara. Nije baš uobičajno da muškarci svoje modne uzore nalaze u ženama...
- Nije uvijek lako biti poput njih, to je gotovo nemoguće. Naime, obje su puno ljepše od mene - našalio se Portugalac i dodao:
- Ali trudit ću se ja i dalje, ne brinite.
Ove izjave, s obzirom na neke njegove ranije viđene odjevne kombinacije, i ne moraju biti isključivo šala. No ipak je ostao dojam da je Ronaldo u razgovorima na ovu temu prije svega bio ciničan.
- Vidim da puno pozornosti obraćate na moje 'vruće hlačice', drago mi je zbog toga - komentirao je Ronaldo neke novinske napise koji su kritizirali njegovo odjevanje.
- Volim jako kratke hlačice. O da, odličan je osjećaj nositi tako nešto - završio je Ronaldo ovu nimalo nogometnu raspravu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sila nebeska 25.07.2009.

    homić-homoseksualac-peder-budala-majmun-jadan-sebičan i još puno toga zato molim nemojte mi reći da ne znam opisati c ronalda

  • pato99 25.07.2009.

    Sad će mu cjela postava reala očistit škarigo..

  • user_38775 24.07.2009.

    pa ti si pederčina umišljena

Komentiraj...
Vidi sve komentare