To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo u Realu do stana u samo tri dana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Potpiše li Portugalac Cristiano Ronaldo za Real Madrid zarađivat će dnevno 50.000 eura. Dobije li taj iznos za Ferrari će morati raditi četiri dana
Vidi originalni članak

Posao je gotov, Manchester United odlučio je prodati Cristiana Ronalda Realu, ali će taj dogovor ostati u tajnosti do kraja sezone, tvrdi španjolski El Pais. Najbolji nogometaš današnjice trebao bi biti ključni čovjek u stvaranju novih “galacticosa” i za to su spremni platiti koliko god treba. Portugalac bi u Realu trebao zarađivati 18 milijuna eura na godinu čime bi postao daleko najplaćeniji igrač svijeta. Svaki tjedan bi postao bogatiji za 350.000 eura, svako jutro budio bi se s 50.000 eura više u džepu. Cijeli transfer procjenjuje se na 143 milijuna eura plus 35 milijuna dodatne naknade. Tako će si u samo nekoliko dana moći priuštiti ono što većina ni za nekoliko života ne bi mogla. Ferrari kakav je nedavno razbio moći će razbiti svaka četiri dana. Za mjesec dana igranja moći će si kupiti vilu ili neki luksuzni brod, a “stisne” li neko vrijeme, moći će se voziti i u vlastitom avionu.
No kako sad stvari stoje, Cristiano Ronaldo bit će tek jedan u nizu najvećih svjetskih zvijezda koje će ovo ljeto “sletjeti” na Santiago Bernabeu. Postane li Florentino Perez predsjednik najtrofejnijeg europskoga kluba, Real bi mogao stvoriti najveću momčad koja je ikad igrala nogomet. Veću i od one koju su svojedobno predvodili Zinedine Zidane i Luis Figo.
Florentino želi apsolutno sve, makar potrošio milijarde. Dolazi Ronaldo, ali to ne znači da su odustali od Kake. Više od sto milijuna dat će za Portugalca, ništa puno manje ne bi izdvojili i za Brazilca.
Uspiju li i njega dovesti, sigurno neće na tome stati. Na redu je Zlatan Ibrahimović, koji u Interu zarađuje 12 milijuna eura po sezoni, u Realu sigurno ne bi pristao na manje od deset. Na kraju cijeli taj stroj treba i vrhunskog vođu. Jose Mourinho prva je opcija. Koliko su spremni dati? Koliko god treba.


200.000 EURA
ZA FERRARI RADI ČETIRI DANA
Na svaku utakmicu mogao bi doći u novom Ferarriju i još bi mu ostalo 150.000 eura viška.

2,500.000 EURA
ZA JAHTU IGRA MJESEC I POL
Da igra u Realu i ovog trenutka počne štedjeti, 1. srpnja. vozio bi se u ovoj luksuznoj jahti.

4,000.000 EURA
ZA TRI MJESECA U 2000 KVADRATA
Stan koji prosječni Hrvat otplaćuje 30 godina on zaradi za tri dana. Za tri mjeseca može imati vilu.

150,000.000 EURA
E ZA OVO ĆE MORATI ŠTEDJETI
Odradi li osam godina ugovora u Realu i ne potroši ni centa, moći će si kupiti Boeing 787.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • njofra_13 18.05.2009.

    ne treba nam taj PE**R u realu...kolko god da dobar bio....fuj

  • jure_zd 17.05.2009.

    Hala madrid!!!

  • torcida-1950- 17.05.2009.

    ovo sam već komentirao.... i ovo je jedna velika SRAMOTA!!! ja bi trebao raditi jedno 90 godina da bi došao do one jahte

Komentiraj...
Vidi sve komentare