To je to što me zanima!

Cristianova 'zlatna lopta': Ona u tangama, a CR7 gleda u pod?

Dok se Georgina Rodriguez sunčala u tangama, Cristiano Ronaldo bio je u pozadini, ali nije previše obraćao pozornost na svoju dragu. Barem ne u trenutku u kojem se zanosna Španjolka namještala na fotku
Vidi originalni članak

Kao u nekom paralelnom svijetu, koji ignorira činjenice i u kojem nije najbitnije tko je kako odigrao i što osvojio, na Bliskom Istoku nagradu za najboljeg nogometaša protekle godine dobio je - Cristiano Ronaldo. 

ŠEICI TJEŠE CRISTIANA Ronaldo u svjetlucavom odijelu po nagradu, Georgina u marami

Naravno, ovaj put se Portugalac pojavio, za razliku od svih bitnih izbora u kojem su navijači, igrači, kapetani i na koncu novinari proglasili Luku Modrića najboljim.

No ovo je Globe Soccer Awards u Dubaiju gdje je Cristiano po nagradu došao u kičasto-svjetlucavom odijelu. Iza sebe je Ronaldo ostavio Antoinea Griezmanna i Kyliana Mbappea, Luka Modrić nije bio ni među pet najboljih.

Vidio je Ronaldo da mu je lijepo u Dubaiju, da mu ovdje dodjeljuju nagrade, zaslužio ih ili ne, pa je ostao na odmoru neko vrijeme, zajedno s Georginom Rodriguez, koja je na dodjelu nagrada došla u prelijepoj i zatvorenoj haljini s maramom oko glave.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No sve je to skinula zanosna Georgina kad se vratila u luksuzni hotelski apartman u Dubaiju. Sunčala se tako Ronaldova draga u tangama uz bazen i fotografirala dok je pomalo nezainteresirani CR7 u pozadini - gledao u pod!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • kele2 10.01.2019.

    Gluposti...

  • st.hrvatska 09.01.2019.

    Koda se nije nagleda toga svega. A možda bi gleda da Bader Harry obuče tange

  • 09.01.2019.

    Kakvu pozadinu ima,skup sa nogama,ma pjufikt

Komentiraj...
Vidi sve komentare