To je to što me zanima!

Crna strana OI-ja: U selu ostali bez vode, Australci se otrovali

Sportaši i njihova logistika su obavješteni da je u olimpijskom selu zabrana korištenja vode jer nije pitka. Australski badmintonaši su se pak otrovali hranom
Vidi originalni članak

Bez kave i čaja su u olimpijskom selu u srijedu ostali olimpijci koju su se već smjestili u Londonu. Za sve je kriva nestašica vode.

U šoping-dijelu olimpijskog sela nekoliko se sati tijekom srijede nije mogla dobiti kava kao niti drugi napici za koje je potrebno ukuhati vodu iz slavine. Sportaši i njihova logistika uskoro su obaviješteni da je selu na snazi zabrana korištenja vode.

Iz Organizacijskog su odbora, međutim, priopćili da je riječ o kratkoročnom problemu koji će biti uklonjen do četvrtka. Navodno se kasni s izvođenjem završnih vodoinstalaterskih radova.

Prema dostupnim informacijama, sportaši su unutar svojih apartmana cijelo vrijeme imali vodu na raspolaganju.

Druga neugodna vijest iz Engleske stiže iz Derbyja, gdje su nastup u pripremnom dvoboju morala otkazati trojica australskih badmintonaša, i to zbog trovanja hranom.

Njihovi treneri, međutim, očekuju da će moći nastaviti s treninzima već u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ddudaj 19.07.2012.

    Dragi Englezi, ako niste znali kod Todorića ima Jane kao u bajci, navalite kaj čekate? Za prijevoz nudim tankere u najam. Cijena, prava sitnica.

  • It's kišing 19.07.2012.

    Drž nedaj...

  • SlobodanMiolović 19.07.2012.

    eto nama prilike za organizirati igre imamo vode i previše

Komentiraj...
Vidi sve komentare