To je to što me zanima!

Crna strana povratka: Henryja izvrijeđali navijači Arsenala...

Gdje je srce, gdje su karakter i borba?, upitao je Henryja ljutiti navijač Arsenala, na što mu je Francuz odgovorio: Trebate nas poduprijeti i ne smijete biti negativni...
Vidi originalni članak

Nakon četiri i pol godine Thierry Henry u velikom se stilu vratio u svoj Arsenal donijevši mu pobjedu i prolaz u FA Cupu protiv Leedsa.

No, ubrzo se Francuz uvjerio da njegov povratak ima i drugu stranu medalje. Tome je uvjetovao neočekivani poraz kod premierligaškog debitanta Swanseaja 3-2 u nedjelju.

Henry nije briljirao. Ušao je u igru u 63. minuti, a poklonio je loptu Swanseaju u akciji u kojoj se izrodio pobjednički gol domaćina. Sedmi poraz 'topnika' izazvao je bijes njegovih navijača koji su se nakon utakmice sukobili s Henryjem.

Konkretno, kad je pozdravljao navijače, isti su ga sasuli uvredama, a jedan ljutiti navijač ga je pitao:

- Gdje je srce, gdje su karakter i borba? - na što mu je Henry odgovorio.

- Trebate poduprijeti momčad i igrače i ne smijete biti negativni.

Prema gestikulacijama s TV snimke Henry je navijača pozvao da siđe na travnjak.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • BiTcH pLeAsE 16.01.2012.

    Gledao sam Utakmicu od prve do zadnje minute i igra Henrya mi se jako svidjela ,mislio sam je da je ostario da ne može više ali je on ovu utakmicu bio veoma brz i stabilan na nogama čak i bolju nego prošlu čovjek to što nije imao izglednu priliku on nije kriv igra sa srcem prema svom voljenom klubu i ako moze a prema svemu sudeći može donositi ce Arsenalu uspijeha.

  • šljuka7 16.01.2012.

    Henry legenda!!!

  • TheDoctor 16.01.2012.

    Svakome je lagano reć da navija za klub kada pobjeđuje, ali čim se vidi da malo padnu u fprmi odmah svi saspu uvrede. Nitko od pravih navijača Arsenala neće o Henryju reći i jednu ružnu riječ čak i kada im ne ide. Čovjek je Arsenalu dao najviše što je mogao, nije bezveze postao legenda kluba. I sada iako je mogao biti negdje na odmoru, on se radije vratio u klub koji voli i u kojem ga svi poštuju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare