To je to što me zanima!

Crni petak: Hodgson, Conte i Löw ostali bez važnih igrača...

Oxlade Chamberlain, Gündogan i Verratti. Na isti dan objavljeno je kako reprezentativci Engleske, Njemačke i Italije zbog ozljeda propuštaju Euro 2016.
Vidi originalni članak

Alex Oxlade-Chamberlain (22) propušta Euro u Francuskoj zbog ozljede koljena. Mladi igrač Arsenala pauzirat će između šest i osam tjedana i engleski izbornik Roy Hodgson objavit će popis bez njega. 

No to je tek početak crnog dana u kojem je objavljeno i kako su bez važnih karika ostali i Nijemci i Talijani.

Antonio Conte saznao je kako će na Euro bez PSG-ovog veznjaka Marca Verrattija. Gazzetta dello Sport piše kako Verratti ima problema s preponama koje ga muče dulje vrijeme i neće biti spreman za Euro. 

Njemačka će na Euru biti bez sjajnog veznjaka dortmundske Borussije, Ilkaya Gündogana. Borussia je potvrdila kako je Gündogan ozlijedio koljeno na treningu i neće biti spreman za Euro, kao ni za finale njemačkog kupa protiv Bayerna.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Sikpre154 07.05.2016.

    Jedan Turčin manje u "Njemačkoj" reprezentaciji

  • Aubameyang 06.05.2016.

    Kako je Ilkaya snašna karma haha jbg, to ti je tak u životu..Kad ti Borussia nije okrenula ledja dok si imo teških, gotovo neriješivih problema s leđima, neg ti je još srdačno ponudila novi ugovor i nekakvu nadu, ti nakon svega toga pređeš i uporno ne želiš produžit ugovor pa makar da klub još više zaradi neg želiš bezobrazno otić bez riječi hvala..Neshvatljivo, eto što ti je karma taman kad si trebo u City sad preć

  • Aubameyang 06.05.2016.

    Sahin je ipak ljepši dečkić od Ilkaya..:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare