To je to što me zanima!

Cro Cop je odradio službeno vaganje: Od Sefa lakši 12 kg

Na službenom vaganju uoči subotnjeg 'Final Fight' spektakla u Areni, vaga je Mirku Filipoviću pokazala 108 kilograma, dok je Novozelanđanin bio težak 120 kilograma
Vidi originalni članak

Glavne zvijezde K1 spektakla 'Final Fight' koji će se u subotu održati u zagrebačkoj Areni Mirko Filipović i Ray Sefo u petak poslijepodne odradili su službeno vaganje u hotelu Sheraton uoči međusobne borbe.

Kratku ceremoniju najavio je legendarni Michael Buffer nakon čega su pred vagu izašli Sefo pa Filipović. Novozelandskom borcu vaga je pokazala na 120 kiloggrama, a Cro Cop bio je lakši s izmjerenih 108 kilograma - 12 manje od sutrašnjeg protivnika.

Mirko se u četvrtak morao hitno, zbog privatnih razloga, vratiti u rodnu Privlaku, ali hrvatski borac stigao se vratiti na vaganje.

Osim dvojice boraca, Buffer je predstavio službenu djevojku iz ringa, atraktivnu Jane Park Smith koja će animirati gledatelje kroz svih deset borbi.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Neutrino77 10.03.2012.

    Veliki pozdrav za velikog sportistu iz Srbije.Napred majstore!!!

  • zigzag_2 10.03.2012.

    Desna bolnica,lijeva groblje

  • gmx 10.03.2012.

    Bit če ovo dobra borba i vjerujem da če naš Mirko pobjedonosno dignuti ruke za sve ove godine što nas je držao na iglama kad smo ga gledali u K1 Pride borbama a i u UFC-u.Živio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare