To je to što me zanima!

Cro Cop nije htio u avion: Ma, lijepo nam je ovdje u kombiju

Poučeni iskustvom tragičnog Airbusa, odlučili smo krenuti kombijem. Tih 8 sati će nam brzo proći, rekao je Mirko Filipović. U subotu u 21 sat bori se protiv Gonzage
Vidi originalni članak

Napokon krećemo. U specijalnom vozilu za našu ekipu s dvije mikrovalne i mašinom za pranje suđa. Vozi nas legendarni tenkista, šofer Šokre. Često karta s nama, zadnji put je pobijedio 1972., počeo je Stipe Drviš u predstavljanju Mirkove ekipe.

Dobro raspoloženi Cro Copov tim krenuo je u Poljsku kombijem. Mirko Filipović u subotu od 21 sat borit će se s Gabrijelom Gonzagom. Pokušat će Cro Cop uzvratiti Brazilcu za jedan od najtežih poraza u karijeri. Gonzaga je nokautirao Mirka 2007. godine.

Uigranu ekipu predstavio je Stipe Drviš na svom Facebook profilu. Osim njih dvojice i šofera s početka priče, na put su krenuli i Mario Mlinarić, kondicijski trener, FFC borac Saša Milinković i "kopilot" Andreas, koji je zadužen za "posebne zadaće".

- Poučeni iskustvom tragičnog Airbusa, odlučili smo krenuti kombijem. Brzo će proći tih osam sati. Udobnije nam je nego u avionu. Jednoglasno smo se odlučili na ovaj tip prijevoza - kratko je rekao Mirko.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • KaligulaKaligulaa 08.04.2015.

    vrati mu onaj nokaut molim te daj sve od sebe

  • RolandKurbatfinski 08.04.2015.

    Mirko zaljepi gonzagici jedan highkick da mu se balac okomota oko vrata ko šal...hehheee

  • ZoranJavno 08.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare