To je to što me zanima!

Nemojte ni trepnuti! Propustit ćete najbolji nokaut u godini...

Najbrži nokaut u povijesti savezne države Arkansas izveo je Jordan Fowler koji je brutalnim lijevim high-kickom poslao svog protivnika na spavanac na amaterskoj MMA predstavi
Vidi originalni članak

Na jednoj strani favorit Dylan Goforth kojem su MMA stručnjaci predviđali treću pobjedu u isto toliko mečeva, na drugoj Jordan Fowler s dvije pobjede i šest poraza. Navijači još nisu ni sjeli na svoja mjesta, a sve je bilo gotovo.

Amaterska MMA borba u Arkansasu završila je brutalnim nokautom Fowlera koji je napravio korak dva i lijevim high-kickom, udarcem koji je patentirao jedan od najjačih nokautera svih vremena Mirko Filipović, poslao protivnika na spavanac. 

Bio je to najbrži nokaut u saveznoj državi Arkansas u MMA priredbama. Pobjednik nije dobio bonus kao Miočić u UFC-u, ali nokaut kojim je ugasio svjetlo protivniku zaslužio je, ako ništa drugo, veliki pljesak uz želju da se se Goforth što prije oporavi...

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Berger117 22.05.2017.

    eto ,zbog prehlade i kihavice več treći put gledam i ne uspjevam vidjeti taj moment-udarac...;DD

  • 16.05.2017.

    Marko Šnidarić u elementu...

  • rashomonn 16.05.2017.

    Ne pratim ovaj sport ali sam pogledao sve borbe Mishae Tate, prelepa je i nisam mogao odoleti a i ženske borbe mi deluju sexy.

Komentiraj...
Vidi sve komentare