To je to što me zanima!

'Croata' na Banovića: Znam da će cijela Hrvatska biti uz mene

Napokon se borim blizu Hrvatske i nadam se da kad pobijedim u Bosni, da će mi sljedeća borba biti u Hrvatskoj proti Bakočevića, rekao je Francisco 'Croata' Barrio
Vidi originalni članak

Nakon poduljih pregovora hrvatsko-argentinski borac Francisco 'Croata' Barrio ostvarit će želju i boriti se na sedmom turniru Final Fight Championship, doduše ne u zemlji u kojoj je odrastao, već u susjednoj Bosni i Hercegovini.

'Croata' će MMA europski debi imati u sarajevskoj Zetri 4. listopada protiv domaćeg borca s austrijskom putovnicom Darka Banovića. Barrija se smatra favoritom u tom meču do 66 kilograma, 'Croata' poštuje svojeg protivnika, iako mu je prvotna želja bila borba s Crnogorcem Vasom Bakočevićom.

- Meni je cilj razbiti Vasu Bakočevića, ali da dođem do njega trebam pobijediti Banovića. Darko je solidan borac, vidim da ima jako dobar grapling i da ima dosta borbi. Bit će zanimljiva borba za vidjeti jer je to meni i njemu najbitnija borba u karijeri dosad, bit će vatromet - rekao nam je 'Croata', koji se uzda u podršku iz Hrvatske:

- Borim se u njegovom domu u Bosni, ali to meni nije bitno, jer znam da će cijela Hrvatska biti uz mene. FFC je najbolja europska organizacija i znam da mi je mjesto tamo. Naravno zahvalan sam organizatorima što ću se boriti. Napokon se borim blizu Hrvatske i nadam se da kad pobijedim u Bosni, da će mi sljedeća borba biti u Hrvatskoj protiv Bakočevića.

Barrio dva mjeseca prije turnira dolazi na pripreme u Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • genikameni 20.07.2013.

    bravo maestro,Hrvati su uz tebe!!!

  • poglavica dugi nos 13.07.2013.

    naprijed croata

  • DART MAUL 13.07.2013.

    geni su to ne može se .....................!!:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare