To je to što me zanima!

Croata prihvatio 'short notice': Bori se s Rajewskim na KSW-u

Borit će se u kategoriji do 74 kilograma (catchweight). Barrio je posljednju borbu odradio u rujnu prošle godine i gušenjem u prvoj rundi pobijedio crnogorskog borca Vasu Bakočevića
Vidi originalni članak

Argentinsko-hrvatski borac Francisco Albano Barrio (32 godine, 9-2) u kavez će 28. svibnja na KSW-u 70 u Lodzu. Barrio je upao kao short notice.

POGLEDAJTE VIDEO: Barrio vs. Bakočević

Protivnik će mu biti Poljak Lukasz Rajewski (32, 11-7). Borit će se u kategoriji do 74 kilograma (catchweight). Barrio je posljednju borbu odradio u rujnu prošle godine na FNC-u u Šibeniku i gušenjem u prvoj rundi pobijedio Vasu Bakočevića.

U KSW-u nastupa i Sebastian Rajewski (12-6), Lukaszov brat. Sebastian je prije nepune dvije godine izgubio nokautom od hrvatskog borca Filipa Pejića već nakon 11 sekundi, ali se vratio te nanizao tri pobjede. Odlukama sudaca pobijedio je Savu Lazića, Artura Sowinskog i Niklasa Backstroma.

Borba Croate, kako zovu Barrija, te Rajewskog bit će prva na priredbi. U Lodzu nastupa i Ivan Erslan, a protivnik mu je Rafal Kijanczuk. Taj dvojac borit će se u poluteškoj kategoriji, a njihova borba bit će sedma po redu.

U glavnoj borbi večeri sastaju se KSW-ove legende i miljenici domaće publike, Mariusz Pudzianowski i Michal Materla

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mandalorian67 18.05.2022.

    Croata je zanimljiv lik. Djeluje jako tupavo i kao da ne zna padeže, ali vjerujte mi, znam ga osobno i jako dobro slaže puzle i sudoku solidno rješava. Kao borac nije bas nesto i u dvorani mi sluzi da ga tucem za zagrijavanje. Il' da nam ode po klipu i pive nakon treninga. Dobar je mali

  • Dagi 66 18.05.2022.

    Croata kao... a pola ga ne razumijes sta prica

Komentiraj...
Vidi sve komentare