To je to što me zanima!

Crouch: Tottenham je jači od Liverpoola koji je igrao finale

Pobjedom 3-0 protiv Werdera na svom White Hart Laneu, nogometaši Tottenhama su izborili prolaz u osminu finala Lige prvaka, kroz utakmice u skupini A...
Vidi originalni članak

Na vodeća dva mjesta su Redknappova momčad i Inter sa po 10 bodova, a u posljednjih devedeset minuta će postati jasno i koji će od ta dva sastava u osminu finala krenuti s prve pozicije.

U pobjedi protiv Werdera pogotke su za Tottenham ugradii Kaboul, hrvatski nogometaš Luka Modrić i Peter Crouch, a ovaj potonji je izrazio veliko oduševljenje atmosferom koja vlada u ovom sjeverno-londonskom klubu.

- Pravi je gušt odigrati svaku utakmicu u dresu Tottenhama. Genijalan osjećaj svaki put iznova proživljavam - rekao je dvometraš u napadu Tottenhama i dodao zanimljivu usporedbu:

- Igrao sam u Liverpoolu koji je 2007. godine igrao finale Lige prvaka, te smo poraženi u atenskom finalu od Milana 2-1. Ta momčad Liverpoola je imala sjajne pojedince. Odličnih pojedinaca ima i Tottenham, ali razlika je u momčadi. Tottenham ima savršeno zdravu atmosferu, prava smo momčad, a najveći plus je što apsolutno svatko od nas čeka svoju priliku jednakom žestinom. Nema ljutnje, samo zdravo sportsko nadmetanje i uživanje u nogometu i pobjeđivanju.

Nije čudno što je Crouch nakon takvog stava zaključio:

- Tottenham ove sezone stvarno može puno toga.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • deki1984 25.11.2010.

    ma dobri su spursi, atmosfera je super, kvaliteta je tu, jos im se sad vratio i Defoe i mislim da nemogu mozda dogurat do finala ali imaju potencijala da odu daleko!

  • devour 25.11.2010.

    modric je SVIJETSKA klasa i nebudite ljubomorni, i to sto kazete da nemaju balea bila bi prosjecna ekipa pa ak imalo pratite englesku ligu on tamo uopce nikako neigra i vidite da mogu dobit svakog, i to sto tomica pise da ovaj nema ovog onog pa jbt to ti je nogomet imas para kupi najboljeg igraca...

  • tomica8 25.11.2010.

    'da nemaju tog bale'a bili bi cisto prosjecna ekipa' da real madrid c.ronalda nebi bili tak jaki. da barcelona nema messija nebi bila takva kakva je. da dinamo nema sammira nebi se borio za prolaz dalje u e.ligi. da... da... da...

Komentiraj...
Vidi sve komentare