To je to što me zanima!

Tiziano Crudeli briljirao: 'Boa, Boa, Boa, Teng, Teng, Teng'

Kod gola Boatenga Tiziano Crudeli za 1-0 skočio je sa stolice i počeo urlati 'Boa, Boa, Boa, Teng, Teng, Teng', dok se nakon Muntarijeva gola bacio na koljena
Vidi originalni članak

Legendarni talijanski komentator Tiziano Crudeli ponovno je na sebi svojstven način komentirao utakmicu Milana i Barcelone. Crudeli je inače fanatični navijač 'rossonera', a onda ne treba ni čuditi njegova eksplozija oduševljenja koja se dogodila u emisiji Dirreta Stadio koja se emitira na televizijskoj postaji 7Gold nakon što su zabili Kevin Prince Boateng odnosno Sulley Muntari.

Kod gola Boatenga za 1-0 skočio je sa stolice i počeo urlati 'Boa, Boa, Boa, Teng, Teng, Teng', dok se nakon Muntarijeva gola bacio na koljena te bocnuo kolegu koji navija za Inter.

Zanimljivo je bilo i u studiju SkySportsa, a tamo su se u glavnoj ulozi našli Jaime Redknapp i Ruud Gullit. Prvi zbog toga što nikako nije mogao izgovoriti ime igrača Milana El Shaarawyja, a drugi jer se nikako nije mogao prestati smijati nakon toga.

Uostalom kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Nexhunter8 04.03.2013.

    Kakav kralj :D

  • ntnk 24sata 22.02.2013.

    kralj ako milan dođe do finala mislim da ce hitna bit u studiu zbog majstora kapa do poda

  • denderius 22.02.2013.

    i svaki put kad objavite njegove urlike meni jedino što pada na pamet je da će ga srce strefit... za njegovo zdravlje je bolje da milan ispadne jer ako npr. dođu do finala i u finalu zabiju gol, ovaj neće živ dočekat kraj utakmice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare