To je to što me zanima!

Cruyff: Glupost je tvrdnja da je ovo kraj Barcelonine zlatne ere

Momčadi ne trebaju velike promjene, no neka pojačanja su nužna. Bit će teško naći igrača koji će se uklopiti u naš stil igre, rekao je trener Barcelone Tito Vilanova
Vidi originalni članak

Legendarni bivši igrač i trener Barcelone Johan Cruyff izjavio je da zlatna era Barcelone još nije gotova iako je katalonski klub s ukupnih 0-7 sramotno eliminiran u polufinalu Lige prvaka od Bayerna.

- Kraj ere ne postoji, to je samo glupost koju je netko izgovorio. Ovdje je stvar jasna, klupski direktori su pogriješili, a to se događa. No Barca će opet dominirati - rekao je Cruyff.

S njim se slaže i trener Barce Tito Vilanova.

- Momčadi ne trebaju velike promjene, no neka pojačanja su nužna. Doduše, bit će teško pronaći igrače koji će se uklopiti u naš sistem igre - rekao je Vilanova i dodao:

- Ali nema šanse da Barcelona odustane od svog načina igre.

Vilanova je priznao da je ključ dominacije Bayerna u obje polufinalne utakmice LP-a bila fizička spremnost te je poručio da moraju to popraviti u budućnosti.

Prema pisanju španjolskih medija, Cesc Fabregas mogao bi prvi napustiti Barcelonu.

Za veznjaka su zainteresirani talijanski klubovi Milan i Inter, koji su ga željeli dovesti i kada je napuštao Arsenal.

Opcija više za Inter može biti želja Barcelone da dovede vratara Samira Handanovića, pa bi se klubovi mogli dogovoriti o transferu uz određenu nadoplatu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • PatrikČiš 15.05.2013.

    lol

  • Frenkyy 06.05.2013.

    Ma nije kraj!!!! Vidi se po igri kako fenomenalno igraju već dva mjeseca!!!!!!! No Messi no party!!!!! Da nema malog hobita, i prvenstvo bi popušili sa +16!!!

  • arhex 06.05.2013.

    barci treba barem još jedan napadaš kak su imali poput eto'oa ili henrya eto je uz messija bil najbolji strijelac, a ni henry nije bil daleko, dok ove godine jako slabo zabijaju villa,pedro i alexis

Komentiraj...
Vidi sve komentare