To je to što me zanima!

Cruyff: Ispadanje Barcelone je logično, pa oni nemaju trenera

Problemi su nastali i dok je Guardiola bio trener. Počelo je tako što je sportski direktor Zubizarreta prodao Ukrajinca Dimitrija Čigrinskog protiv volje trenera...
Vidi originalni članak

Ispadanje Barcelone iz Lige prvaka nije previše iznenadilo legendarnog nizozemskog igrača Johana Cruyffa.

- Govorio sam i ranije, klub već četiri godine nema trenera. Ovo što se sada događa je logična stvar. Gerardo Martino radi koliko može, ali je teško raditi u ovakvim uvjetima. Trener je taj koji čini da igrači budu bolji i on mora donositi odluke - rekao je Cruyff za Sport.

Legendarni Nizozemac za sve krivi ljude koji su bili na čelu 'ponosa Katalonije' u tom razdoblju.

- Problemi su nastali i dok je Guardiola bio trener. Počelo je tako što je sportski direktor Zubizarreta prodao Ukrajinca Dimitrija Čigrinskog protiv volje trenera, a kasnije je bilo još drugih loših stvari - istaknuo je Cruyff, koji je bio igrač Barcelone od 1973. do 1978., a trener od 1988. do 1996. godine.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • ping-pong 12.04.2014.

    Istina, ali u Barceloni ne može biti bilo koji trener! To nikako da neki pojedinci shvate. Barcelonu trenutno može voditi samo trener koji poznaje taka-taka igru i nitko drugi. Barcelona nema igrača koji mogu igrati skok igru koju im Martino nameće, a i drugi bi jer se takav nogomet igra svugdje, osim u Arsenalu. Arsenal igra najsličniju igru. Nije mi jasno kako netko može forsirati skok igru sa Messijem, Xavijem, Iniestom, Pedrom, Sanchezom........ pa svi su niži od 1.75, eventualno Pique, Fabregas i Neymar ali to je premali fond igrača da bi se igra njima prilagodila.

  • lolito 12.04.2014.

    sve je covjek lijepo i pametno rekao....dva ega su previse....

  • Majstorsmora_2 12.04.2014.

    kad sam ja vec rekao da Barca nema trenera. da se mene pita, ja bih doveo Kloppa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare