To je to što me zanima!

Cruyff: Mourinhovo vrijeme je prošlo, više ništa neće postići

Legendarni Nizozemac Johan Cruyff u svojoj je kolumni napisao kako ne vjeruje da će Jose Mourinho u nastavku karijere u Chelseaju biti uspješan kao do sada
Vidi originalni članak

Mourinho je počeo kriviti sve oko sebe nakon što mu je lošije krenulo. Čak je međusobno posvadio i ljude u klubu, piše u svojoj najnovijoj kolumni za De Telegraaf Johan Cruyff.

Legendarni Nizozemac nikada nije obožavao Josea, a sada je dočekao i da ga još malo ocrni na njegovu odlasku iz Madrida. I ne samo to, Cruyff vjeruje da je Mourinhovo vrijeme prošlo.

- Jose vodi privatne ratove na štetu klupskih legendi. Tako se u nogometu ne radi jer na taj način samo može uništiti moral momčadi. Upravo je to glavni razlog zašto je u Madridu bio neuspješan. Ne vjerujem ni da će u budućnosti nešto značajnije napraviti - piše Cruyff.

Nakon Mourinha na red je došao i brazilski izbornik Luiz Felipe Scolari koji je inzistirao da Bayern za prijateljsku utakmicu pusti Dantea i Luiza Gustava.

- Ne volim sebične ljude i zato me treneri poput Mourinha i Scolarija živciraju. Pogledajte samo Scolarija. Zabranio je Danteu i Gustavu da igraju finale njemačkog kupa zbog prijateljske utakmice! Pa to je bila zadnja utakmica Bayerna u njihovoj najboljoj sezoni u povijesti - zaključio je Cruyff.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • makshardcore 04.06.2013.

    opet sepet gluposti prilikom komentiranja članka, pa kako vam nije jasno da je Mourinho trener samo zato što su mu vlasnici ili predsjednici klubova kupovali one igrače koji su se uklapali u njegovu viziju nogometne igre. u Realu mu to nije prošlo jer s obzirom na uložene novce tamo je doživio fijasko. Pitanje je što mu može kupiti Abramovič, mislim da su mu najveće zvijeri već pobjegle, stoga mislim da Johan Cruyff dobro razmišlja. A poslije Chelsea više u europi ga nitko neće htjeti za trenera.

  • MihaelIvanetic 03.06.2013.

    Šta ti znaš tko će bit uspješan, a tko neće... Ovo Cruyff svojim izjavama zacrni sve ono što je postigo u svojoj igračkoj karijeri... budaletina stara

  • Superteška 03.06.2013.

    Ovog nitko više ne sluša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare