To je to što me zanima!

Crvena zvezda isplatit će dug Prosinečkom i to u dvije rate

Mi smo svijesni svojih obveza. Sve je precizirano sporazumnim raskidom ugovora s Prosinečkim, visina dugovanja i dospijeće obveza, rekao je glavni tajnik C. Zvezde...
Vidi originalni članak

Crvena zvezda će svom bivšem treneru, hrvatskom treneru Robertu Prosinečkom, isplatiti zaostale dugove u dvije rate, najkasnije do 15. siječnja iduće godine, najavio je glavni tajnik Zvezde Stefan Pantović.

- Mi smo svjesni svojih obveza. Sve je precizirano sporazumnim raskidom ugovora s Prosinečkim, visina dugovanja i dospijeće obveza - rekao je Pantović za Novosti.rs.

Nije želio reći o kojem se točno iznosu duga radi, ali je potvrdio da informacija koja se pojavila u medijima, o dugu od 280.000 eura, nije daleko od istine.

- Riječ je o nešto manjem iznosu. Mi smo se obvezali da taj dug Prosinečkom isplatimo u dvije rate, a krajnji rok za podmirenje duga je 15. siječanj iduće godine.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • biberrr 06.09.2012.

    Zato su u Dinamu potvrdili da nikada neće vratiti dugove Prosinečkom,Cviti i ostalima. U Hrvatskoj možeš varati i krasti igrače kako želiš!

  • Nizozemac 05.09.2012.

    Pomalo sam iznenadjen Robijevom izjavom sto je rekao za Kurir :Da u C.Zvezdu mozda se ikada vrati a zato u Dinamo vise nikda pa mi malo nije jasno zasto ga stavljate na nase portale kad mu je tamo bo;je neka oni pisu o njemu a ne vi ....

  • Firefox_1 05.09.2012.

    Obečanja ludom radovanja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare