To je to što me zanima!

Crvena zvezda: Prosinečki ostaje u klubu osvajati trofeje

'Ova sezona je relativno uspješno završena. Osvojili smo Srpski kup, ali smo pritom selektirali odličnu momčad, a Prosinečki je svakako jedan od glavnih tvoraca iste'
Vidi originalni članak

Unatoč nagađanjima srpskih medija posljednjih dana da bi hrvatski stručnjak Robert Prosinečki mogao napustiti klupu Crvene zvezde, u beogradskom klubu su u ponedjeljak potvrdili da se suradnja nastavlja…

Posljednjih su se dana pojavile vijesti da je predsjednik Zvezde Vladan Lukić ljut na Prosinečkog jer nije osudio prošlotjedni štrajk nogometaša. Na to se nadovezala i informacija o navodnom zanimanju španjolskog drugoligaša Villarreala za hrvatskog trenera, tako da se sve više počeo spominjati njegov mogući odlazak s Marakane.

- Ova sezona je relativno uspješno završena. Osvojili smo Srpski kup, ali smo pritom selektirali odličnu momčad, a Robert Prosinečki je svakako jedan od glavnih tvoraca iste. Sada kada je ekipa pokazala svoj potencijal, opravdala i potvrdila jasnu i dobru viziju Crvene zvezde i našeg trenera, naravno da postoje strahovi od sjajno selektirane momčadi i trenera s vizijom koji ima apsolutnu podršku za ono što radi. Ovakve špekulacije su samim tim krajnje neozbiljne - izjavio je za klupsku web-stranicu glavni tajnik Zvezde Đorđe Stefanović i još jasnije zaključio:

- Ma nitko uopće ne priča i ne raspravlja o tome. Robert Prosinečki je dio nas i tek će osvajati trofeje s Crvenom zvezdom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 1965 22.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DANNYBOY_1 22.05.2012.

    ..umem da kažem samo dve reči..:"ZVEZDA,ZVEZDA"...;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare