To je to što me zanima!

CSKA u Moskvi "petardom" ugasio sve nade Medveščaka

NEMA DOIGRAVANJA Medveščak je izgubio od CSKA 5-2. "Medvjedi" su tako u 56. kolu ostali bez teoretskih šansi za doigravanje četiri kola prije kraja prvenstva...
Vidi originalni članak

CSKA je pobijedio Medveščak 5-2 u 56. kolu KHL-a. Bio je to oproštaj Medveščaka od doigravanja. Nada je postojala, tinjala je, ali CSKA ju je ugasio "petardom". 

"Medvjedi" četiri kola prije kraja više nemaju ni teoretske šanse za doigravanje. CSKA je osigurao prvo mjesto sa 132 boda, Medveščak je ostao pretposljednji, 13. na Zapadu sa 67 bodova, što je 14 bodova manje od Sočija na 8. mjestu, posljednjeg putnika u doigravanje. Medveščaku su do kraja ostala još četiri kola, gostovanje kod Torpeda u nedjelju i Vitjaza u utorak te dvije domaće utakmice, protiv Dinama iz Rige 20. veljače i Jokerita dva dana kasnije.

Medveščak je sjajno otvorio utakmicu u Moskvi. "Medvjedi" su golovima Pascala Pelletiera i Edwina Hedberga poveli 2-0 u prvoj trećini. No u drugoj je CSKA ubacio u višu brzinu zabivši četiri komada. Još jedan su domaći zabili u posljednjoj trećini za konačnih 5-2.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • felipe 14.02.2015.

    Realnost!

  • pohani_krastavac 13.02.2015.

    ne tako davno, kad se oživila priča o medveščaku i kad su nastupali u austrijskom EBEL-u, nije bilo niti jedne propuštene utakmice s moje strane. čak sam i svim igračima znao ime i broj na dresu. a do onda nisam bio neki fan hokeja...čak niti pravila nisam znao. neznam što se dogodilo u međuvremenu, svakom novom utakmicom splasne ta euforija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare