To je to što me zanima!

Čudesna Donna Vekić: Dala je tri gema 24. tenisačici svijeta!

Pobijedila je Cirsteu 6-2 i 6-1, nikad nije svladala bolje rangiranu igračicu. Rekord je "držala" tri dana, jer je u utorak dobila Uršulu Radwansku koja je na 38. mjestu
Vidi originalni članak

Donna Vekić igra najbolji turnir karijere! Danas je pobijedila Soranu Cirsteu i to u velikom stilu. Dala je samo tri gema 24. tenisačici svijeta! Za sat i šest minuta bilo je 6-2 i 6-1. 

Donna je bila čvrsta na servisu, Rumunjki je pružila samo jednu break priliku i spasila je. 

Nikad nije svladala bolje rangiranu igračicu. Rekord je 'držala' tri dana, jer je u utorak dobila Uršulu Radwansku koja je na 38. mjestu.

U polufinalu Birminghama igrat će protiv Slovakinje Ribarikove, koju je pobijedila u jedinom međusobnom ogledu. 

Vekić ovo nije najveći uspjeh karijere, prošle godine igrala je finala Taškenta. No, tek joj je 16 i pred njom je vrlo, vrlo svijetla budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • oree77 15.06.2013.

    bravo donna <3

  • CareCare 15.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pakrac 14.06.2013.

    srbin sam najdrazi mi je tenisac dokovic ali opet nista mi nije draze kad netko nas sa nasih podrucja rasutra umisljenje europljane ili amere auh samo naprijed!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare