To je to što me zanima!

Čudesni Babo dao 33 i tricom uz zvuk sirene srušio Buckse!

U play-off atmosferi Bojan Bogdanović nosio je Jazzere na svojim leđima. Sjajnu predstavu zaokružio je košem uz zvuk sirene čime je zapalio dvoranu u Salt Lake Cityju. Bio je uvjerljivo najbolji igrač na parketu
Vidi originalni članak

Nakon što je u pobjedi nad Philadelphijom zabio 20 poena, najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ponovno je imao briljantnu večer. Ovog puta srušio je snažne Milwaukee Buckse postigavši čudesna 33 poena, no ono što je zapalilo Vivint Smart Home Arenu u Salt Lake Cityju je nevjerojatna trica za pobjedu u zadnjim stotinkama.

U play-off atmosferi Babo je nosio Jazzere na svojim leđima. Sjajnu predstavu zaokružio je košem uz zvuk sirene kojom je Utah stigao do šeste pobjede čime drži visoko četvrto mjesto Zapadne konferencije.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

U trećoj četvrtini je u jednom periodu zabio 13 poena zaredom i kada su Bucksi došli na samo četiri poena minusa, vratio ih je u dvoznamenkasti zaostatak.

U samoj završnici Khris Middleton je s dva slobodna bacanja poravnao rezultat na 100-100, a onda je uslijedio Babin show.

Prvo je 2,3 sekunde prije kraja Donovan Mitchell u prodoru izgubio loptu i Bucksi su dobili napad za pobjedu. Međutim, pogriješili su kod izvođenja, Middleton je udvojen i napravio je korake...

Do kraja je ostalo 1,3 sekunde, lopta je došla do Bogdanovića koji je s krila ubacio tricu sa sirenom za pobjedu.

Bila je to kruna briljantne večeri u kojoj je za 38 minuta ubacio 33 poena (4/9 za dva, 5/10 za tri, 10/10 slobodna) i tome dodao pet skokova. Pored njega istaknuli su se Conley s 20 poena te Mitchell koji je zabio jedan manje.

Najbolji kod Bucksa bio je Giannis s 30 poena i 12 sokova te Middleton s 26 poena i 11 skokova.

Od ostalih utakmica, valja izdvojiti pobjedu Denvera protiv Philadelphije 100-97, a ključan potez djelo je Nikole Jokića (26 poena, 10 skokova) koji je 1,2 sekunde prije kraja pogodio težak šut. Sixerse, koji su igrali bez Simmonsa, predvodio je Embiid s 19 poena i 15 skokova.

Čudesni Damian Lillard postigao je nevjerojatnih 60 koševa za Portland, no ni to nije bilo dovoljno za pobjedu nad Brooklyn Netsima. Srušio je rekord karijere, ali Netsi su na kraju slavili 119-115.

Mario Hezonja je odigrao 20 minuta za Portland i u tom je vremenu ubacio šest koševa (šut iz igre 2/9, trice 0/3) uz devet skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

New York Knicks su u gostima svladali Dallas Maverickse sa 106-102, a do pobjede ih je predvodio Marcus Morris sa 29 koševa. Mavericksima nije pomogao ni Luka Dončić koji je utakmicu završio s triple-double učinkom - uz 38 koševa upisao je 14 skokova i deset asistencija. 

LA Lakers su kod kuće sa 95-80 bili bolji od Miami Heata. Anthony Davis je za sedmu pobjedu svoje momčadi ubacio 26 koševa uz osam skokova, a LeBron James  25 koševa. Kod Miamija je najbolji bio Jimmy Butler sa 22 ubačaja. 

Minnesota Timberwolves su slavili sa 125-119 nad Golden State Warriorsima nakon produžetaka, a Andrew Wiggins je pobjedi pridonio sa 40 koševa. U redovima Golden Statea najbolji je bio D'Angelo Russell sa 52 koša.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 09.11.2019.

    odlično igra svaka čast

  • LOLNeki 09.11.2019.

    Bogey jedini naš standardni, rijetko ima lošu utakmicu a i na svim reprezentativnim okupljanjima uvijek isporuči svoju kvotu koševa, pa čak i u ovim lošim kvalifikacijama kada je igrao igrao je sam, sjećam se one jedne utakmice sa Poljskom ili ne znam tko je već bio. Igrao je sam, zabijao, ovi ga počeli udvajati pa čak i 3 čovjeka su znala biti na njemu i u nekoliko situacija kada su ga tako stisnuli on bi vratio našim igračima koji su bili samo kao duhovi a onda bi oni promašivali. Bila je jedna takva situacija gdje su na Bojanu 3 igrača, on vraća samom Stipčeviću na tricu ovaj puca i promašuje cijeli obruč, nakon toga je i on shvatio da mu ne vrijedi sav trud i kvaliteta jer nema sa kime igrati.

  • purger 1973 09.11.2019.

    Bravo Bojane na cijelokupnoj igri, a pogotovo na trici za pobjedu! Najbolji si hrvatski košarkaš u NBA-u nakon legendarnog kapetana Dražena Petrovića koji Vam je olakšao put do NBA, svojim briljantnim igrama u Net-sima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare