To je to što me zanima!

Socka je otresao kao čarapu: Čudesni Karlović u polufinalu!

Ivo Karlović nastavlja s impresivnim predstavama u Americi. Div sa Šalate izborio je polufinale Washingtona protiv Jacka Socka. Karlović je slavio u dva tie-breaka 7-6(4) 7-6(6)
Vidi originalni članak

Dok igrači njegovih godina već igraju veteranske turnire, Ivo Karlović razbija mlade snage na ATP Touru. Izborio je polufinale Washingtona.

Nedavno je u Newportu s 37 godina na leđima postao najstariji osvajač nekog ATP-turnira još od davne 1979., kad je Amerikanac Marty Riessen u Lafayettu uzeo trofej godinu dana stariji, a sad ide po novi finale i novi trofej.

Div sa Šalate slavio je na svoj način, "karlovićevski", u dva tie-breaka. U prvom je odjurio na 4-0 i šesti nositelj koji je nedavno dobio Marina Čilića, a izgubio od Borne Ćorića u Davis Cupu, više se nije mogao vratiti. U drugom tie-breaku Karlović je spasio jednu set loptu te iskoristio prvu meč loptu. 

Inače, Karlović i Sock mogli bi sami osnovati svoj američki turnir. Igrali su pet puta međusobno, svaki put u Americi, a Ivi je ovo bila četvrta pobjeda.

Ne smeta mu ni 46 stupnjeva

Dosta tenisača se u današnje vrijeme buni na sve i svašta. Kišu, vlažnost, klizavi teren, loptice... Sve im smeta. No Karloviću ne smeta ni 46 stupnjeva. Toliko je u jednom trenutku izmjereno na terenu u Washingtonu.

Nije to omelo Ivu da slomi 14 godina mlađeg protivnika. 

U polufinalu ga čeka još jedan Amerikanac, samo je pitanje koji, John Isner ili Steve Johnson...

Washington, četvrtfinale:

Karlović - Sock 7-6(4) 7-6(6)
 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • kozaribok 23.07.2016.

    Bojim se da bi Ameri uskoro mogli osjećati posljedice PTSPija od nas Hrvata

  • napalm888 23.07.2016.

    Boli Ivu ku**c! Ne mozete mu nista! Doktor!!!

  • jmdelpotro 22.07.2016.

    ĆAĆA!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare