To je to što me zanima!

Čudesni LeBron srušio Kingse: Još 423 poena i ulazi u vječnost

Momčad mi vjeruje da ću svaku večer izaći i odraditi dobar posao. Vjerujem i ja njima. Moramo nastaviti nizati dobre četvrtine, poluvremena i utakmice jer onda dobivamo samopouzdanje, rekao je King James
Vidi originalni članak

Košarkaši LA Lakersa pobijedili su Sacramento Kingse 136-134 u efikasnoj utakmici. U 39. godini briljirao je LeBron James s 37 poena, osam skokova i sedam asistencija, koji je nastavio sa sjajnim igrama otkako je prije desetak dana napunio 38.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

King James je sada nekoliko koraka bliže velikom rekordu Kareema Abdula-Jabbara, odnosno nedostaje mu još 423 poena da ga pretekne i postane najbolji strijelac NBA lige u povijesti. Još koju utakmicu i LeBron ulazi u vječnost.

- Momčad mi vjeruje da ću svaku večer izaći i odraditi dobar posao. Vjerujem i ja njima. Moramo nastaviti nizati dobre četvrtine, poluvremena i utakmice jer onda dobivamo samopouzdanje koje nam je potrebno - komentirao je James nakon utakmice.

U pobjedu protiv Kingsa imao je veliku pomoć suigrača. Thomas Bryant postigao je 29 poena uz 14 skokova, Dennis Schröder dodao je 27, a Russell Westbrook je zabio 23 poena. Kingse je predvodio De'Aaron Fox s 34 ubačaja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dustov 08.01.2023.

    Ko zna na čemu su ovi dok ovako lete,nije to baš normalno.

  • nimans 08.01.2023.

    I njega če Dončić nadmašiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare