To je to što me zanima!

Čudesni preokret Bilića spasio mu posao: Od 0-2 do pobjede!

Potpuni preokret West Hama i gol koji je (barem na neko vrijeme) spasio Slavena Bilića stigao je u 70. minuti igre. Ponovno su "čekićari" zabili nakon kornera golom Ogbonne
Vidi originalni članak

Slaven Bilić se spasio! U utakmici u kojoj su ih svi unaprijed otpisali, West Ham je uspio slaviti, izbaciti Tottenham iz Liga kupa i plasirati se u četvrtfinale. Konačno malo veselja za Hammerse koji imaju užasnu 2017. godinu...

Tottenham je s dva gola u prvom poluvremenu napravio rezervu za nastavak utakmice, ali to im nije pomoglo, a ni obeshrabrilo Bilićeve dečke koji su se uspjeli vratiti u utakmicu, a na kraju i slaviti!

Spursi su do vodstva stigli u šestoj minuti igre nakon brze akcije koju je poveo Son Heung-Min, a onda uposlio Sissoka koji se odlično ubacio među West Hamovu obranu, izašao sam pred Adriana i zabio. Prednost je nakon još jedne asistencije Heung-Mina povećao Dele Allilijepim golom s 15 metara.

West Ham se vratio u igru zahvaljujući Andreu Ayewu koji je s dva gola u samo četiri minute poravnao rezultat. U 56. minuti je bio najspretniji nakon odbijanca poslije kornera i uspio je ugurati loptu u mrežu, a samo četiri minute kasnije nakon velike borbe za loptu, uposlio ga je Manuel Lanzini.

Potpuni preokret West Hama i gol koji je (barem na neko vrijeme) spasio Slavena Bilića stigao je u 70. minuti igre. Ponovno su "čekićari" zabili nakon kornera - izveo ga je Manuel Lanzini, a najbolje je reagirao Angelo Ogbonna koji je neobranjivo pospremio loptu glavom u mrežu.

Chelsea je s 2-1 pobijedio Everton i tako osigurao svoje mjesto u četvrtfinalu natjecanja, a dva gola pala su u sudačkoj nadoknadi utakmice.

Plavci su poveli sjajnim golom glavom Antonija Rüdigera u 26. minuti igre. Wilian je izveo kratki korner, dodao Musondi koji je ubacio u peterac, a loptu je na drugoj vratnici čekao Rüdiger i pospremio ju je u mrežu.

U nastavku smo gledali izjednačenu utakmicu, a novi golovi pali su tek u nadoknadi vremena. Willian je zabio u 93. minuti nakon lijepe kombinacije s Fabregasom, a minutu kasnije Dominic Calvert-Lewin je zabio počasni gol za Everton.

Nikola Vlašić ostao je na klupi.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Flinta 26.10.2017.

    Vrlo vazna pobjeda u nevaznom kupu

  • mrvica34 26.10.2017.

    A meni se cini da ga igraci malo bojkotiraju....

  • ivo-špalj 26.10.2017.

    meni smrdi na puštenu tekmu...doma voit 2:0 pa izgubit 2:3 u pol sata...madajte...

Komentiraj...
Vidi sve komentare