To je to što me zanima!

Čudesni Vidal izgurao Raketu: Espanyol izjednačio u 88. min!

Espanyol je poveo, Barca je preokrenula pa ostala s igračem manje nakon što je De Jong zaradio isključenje. Uzbudljivu utakmicu začinio je kineski veznjak Lei Wu golom za izjednačenje u 88. minuti
Vidi originalni članak

U gradskom derbiju posljednji Espanyol je 19. kolu na svojem stadionu odigrao 2-2 protiv Barcelone, a remi domaćinu donio je kineski veznjak Lei Wu u 88. minuti. Bila je to sjajna utakmica s puno uzbuđenja u kojoj je Ivan Rakitić bio najslabija karika pa je zamijenjen već na poluvremenu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Espanyol je poveo golom Davida Lopeza u 23. minuti. No, u drugom poluvremenu uslijedio je veliki preokret. Luis Suarez je fantastično pogodio u 50. minuti za 1-1, a u 59. odlično vanjskom asistirao Arturu Vidalu, koji je glavom zabio za prednost Barcelone 2-1. Ustvari, Barca je proigrala onda kada je Čileanac ušao u igru.

U 75. minuti Barca je ostala s igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Frenkie de Jong. To je igračima Espanyola bio znak za opći napad i u 88. minuti kineski veznjak Lei Wu, koji je ušao u igru 14 minuta ranije, pogodio je za konačnih 2-2.

Ivan Rakitić odigrao je prvo poluvrijeme za gosta, ali bio je jedan od najgorih igrača na travnjaku pa ga je Ernesto Valverde ostavio u svlačionici na poluvremenu, a umjesto njega uveo Artura Vidala.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • saggi_thedarkclown 05.01.2020.

    kamo je nestao najbolji igrač svijeta?

  • Prevaratska Republika 05.01.2020.

    Valverde, daj ostani još dve tri sezone nakon ove, bit će super...

  • kovac7 05.01.2020.

    Mesi osvojio uefinu nagradu🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare