To je to što me zanima!

Čudesno 'proigravanje': Vjetar 'asistira' bolje od Xavija i Pirla

Jedan od nogometaša Thamesmeada uputio je užasan udarac prema golu Guernseyja i kada su svi vidjeli loptu u 'kukuruzu', velik nalet vjetra vratio je loptu nazad u igru
Vidi originalni članak

Davnom ekspanzijom interneta doista možemo svjedočiti čudesnim i senzacionalnim potezima i golovima kroz sve sportove. Ima tu i autogolova, komičnih situacija.

Uživamo u velikim obranama, briljantnim driblinzima i genijalnim proigravanjima. Jer, to je sport. U nogometu, divimo se i dalje golgeterskim sposobnostima Ronalda Nazaria, čaroliji Ronaldinha te kreaciji Paula Scholesa, Xavija Hernandeza ili Andree Pirla.

Posljednja trojica 'zatvorenih' očiju pronalaze suigrače proigravanjima. Jedan je engleski nogometni fan (dvadesetogodišnjak) napisao:

'Paul Scholes ima toliko precizno dodavanje da bi njime pronašao mog oca kojeg nisam vidio od svoje pete godine života'.

Toliko je Paul bio genijalan. No, što ako se pojavilo novo 'čudo', odnosno još ubojiti asistent? Može li čudesnije od Scholesa, Xavija, Pirla ili Zidanea?

Vjerujte da može, evo i dokaza.

Na utakmici engleskog FA kupa između Thamesmead Towna i Guernseyja domaćin je poveo 2-0 čudesnim golom. Jedan od nogometaša Thamesmeada uputio je užasan udarac prema golu Guernseyja i kada su svi vidjeli loptu u 'kukuruzu', velik nalet vjetra vratio je loptu nazad u igru nakon čega je Mahoney imao lagan posao pospremiti loptu u mrežu. 'Asistirao' mu je vjetar...

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • komentator__Luka 24.08.2016.

    to je namjerno, pogledajte kako je puknuo loptu, visoko.....da je puknuo nisko nebi ju vjetar uspio vratiti

  • vrh 24.08.2016.

    golman pušioničar

  • 24.08.2016.

    ja primio takav sa 70m....izasao 20m van a vjetar pici...brza lopta i to je to...uglavnom svi se smijali....nije sramota al da je komicno....pa i tragikomicno

Komentiraj...
Vidi sve komentare