To je to što me zanima!

Čudo iz Nedelišća: Izraelski je gimnastičar zreo za Cibonu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na pripremama izraelske gimnastičke reprezentacije u Nedelišću jedan je sportaš oduševio u pauzi između treninga. Mladić je dvaput zaredom zabio čudesni koš...
Vidi originalni članak

Izraelska juniorska gimnastička reprezentacija na pripremama je u Nacionalnom gimnastičkom centru u Nedelišću. Između treninga dečki krate vrijeme u manjoj dvorani. U srijedu je jedan od najmanjih, oko 150 centimetara visoki gimnastičar napravio čudesnu stvar. Zabio je koš preko cijelog terena nakon premeta.

- Mali, ajde ponovi to pa da snimimo - rekao mu je trener i uzeo kameru.

A ovaj je to ponovio savršeno. Dvaput zaredom pogoditi koš nakon premeta preko cijelog terena... A Ciboni je baš otišao Tomislav Zubčić i "tanka" je u vanjskoj liniji...

- Izraelski trener stavio je to na našu Facebook stranicu. On je snimao. Potez je izveo jedan od njihovih juniora. Prvi put je također uspio, a onda su ga nagovorili da to napravi i drugi put kako bi snimili. Nevjerojatno je da mu je to uspjelo dvaput zaredom - rekao nam je voditelj komercijalnih poslova u ATON-u Dario Glavina.

- To je inače naša rukometna dvorana, ali dali smo Izraelcima da ovdje u pauzama između treninga igraju košarku, nogomet, stolni tenis... - dodao je Dario.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 1976ers 20.01.2013.

    A gdje je drugi koš, kaze dva puta dao... zaredom?

  • CpC-99 18.01.2013.

    Koji kralj hahahaah prejako!

  • pes99 18.01.2013.

    dva puta???, vidim samo jedan put...

Komentiraj...
Vidi sve komentare