To je to što me zanima!

'Čudo je što Čarli uopće igra s takvom ozljedom, svaka čast'

Liječnik reprezentacije čudi se što je Vedran Ćorluka izdržao u ogledu s Makedonijom s ozljedom tetive. Čarli je sada upitan za susret s Belgijom u utorak
Vidi originalni članak

Hrvatska u utorak igra drugi susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu i to u gostima kod Belgije. No sve je izglednije kako u tom ogledu neće moći računati na Vedrana Ćorluku. Njegova je ozljeda ozbiljnija od onog što se prvotno činilo, a to je potvrdio i liječnik rerezentacije, dr. Fabijan Čukelj.

- Učinit ćemo sve da osposobimo Čarlija do utorka, ali moram naglasiti da je on pravo čudo kako uopće igra s takvom ozljedom, koju vuče već nekoliko godina. U 25 godina liječničke karijere nisam vidio takav slučaj i svaka čast Ćorluki, nije lako sve to izdržati - kaže dr. Čukelj.

- Osim Ćorluke, kojeg muči tetiva, svi su zdravi - naglasio je liječnik, što je dobra vijest uoči vjerojatno i natježe utakmice u kvalifikacijskom ciklusu, one protiv 'crvenih vragova' u utorak 11. rujna u Bruxellesu.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • VeselinMaric 09.09.2012.

    Dobro gospodo pa zasto pljujuete po necijem privatnom zivotu, boli vas k... sto jedan profesionalac radi u privatnom zivotu,koga ce j**** i sl. stvarno smo balkanci na kvadrat!!! jeste li zavidni? Stvarno zalosno,sad je i bosanceros, ha ha ha... ili bolje je da ovaj invalid ne igra,o boze sacuvaj!!!

  • Hrvatica1929 09.09.2012.

    Izlječit će to Franka nema problema

  • optimist2 09.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare