To je to što me zanima!

Čudo u Dubravi: Ovo je cepelin sa sirenom za strašnu pobjedu

Rukometaši Dubrave pobijedili su 10 puta skuplju momčad mađarskog Csurga 36-26 i tako potpuno neočekivano izborili treće pretkolo EHF kupa. Gol za prolazak zabili su u zadnjoj sekundi iz cepelina
Vidi originalni članak

Kad su vam na klupi legende poput Vlade Šole i Davora Dominikovića, onda znate da možete očekivati svašta. Od ludih proslava, još luđih golova, pa sve do potpuno neočekivanih poteza usred utakmice. A takve dane upravo proživljavaju mladi rukometaši RK Dubrave.

U prvoj utakmici drugog pretkola EHF kupa na gostovanju kod 10 puta skuplje mađarske momčadi Csurga Dubrava je izgubila 33-24 i uzvrat u Zagrebu trebao je biti samo formalnost. Nadali su se rukometaši Dubrave bilo kakvoj pobjedi, ni u snu nisu očekivali da bi mogli dostići, pa i prestići strašnu prednost, no, ponavljamo, na klupi sjede glavni trener Šola i njegov pomoćnik Dominiković.

U prvom dijelu Mađari su se dobro držali, Dubrava je imala samo +2 (14-12), no ulazak u drugi dio sve je iznenadio. Dubrava je napravila seriju 6-0 i tada se rodila nada da bi i Csurgo mogao pasti s potrebnih 10 razlike. A za toliko željenih +10 Dubrava je zabila u zadnjoj sekundi. Mađari su dali gol za 35-26 sedam sekundi prije kraja i ponadali se da će to biti dovoljno za prolazak dalje, no Šola zove 'time-out' i svojim mladim igračima govori da naprave nešto što je malo tko mogao očekivati. Radoš skače s desetak metara, baca cepelin između prvog i drugog u obrani, Medić skače i zabija za veliko slavlje i ulazak u treće pretkolo EHF kupa.

A koliko je ovo bila iznenađujuća pobjeda i veličanstven uspjeh za tako mali klub, jasno otkriva ludo slavlje Davora Dominikovića. U sprintu kakvog nismo vidjeli od 2003. pretrčao je gotovo cijeli teren i grlio sve koji su mu se našli na putu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • AjvarILuk_1 16.10.2017.

    Halo! Čemu euforija?

  • hastalavista_1 16.10.2017.

    Svaka cast momci👍

  • Madridista007 16.10.2017.

    dečki znaju jer su učili od najboljeg! legendarnog Červara!

Komentiraj...
Vidi sve komentare