To je to što me zanima!

Čudo u Lyonu: PSG je izgubio prvi put nakon čak 36 susreta

Iako su praktički već prvaci Francuske, nogometaši PSG-a neće biti zadovoljni gostovanjem kod Lyona koji je srušio njihovu seriju nepobjedivosti nakon čak 351 dana i 36 utakmica
Vidi originalni članak

U derbiju 28. kola francuskog nogometnog prvenstva Lyon je pobijedio Paris Saint-Germain 2-1 nanijevši francuskom prvaku prvi poraz ove sezone!

Bio je to ujedno i prvi poraz PSG-a nakon 36 ligaških utakmica i 351 dana. Zadnji poraz momčad iz Pariza je doživjela 15. ožujka prošle godine na gostovanju kod Bordeauxa (2-3). Nakon toga PSG je nanizao 32 pobjede i četiri neodlučena ishoda.

Pobjedu Lyonu donijeli su Gnaly Maxwel Cornet (13') i Sergi Darder (45+2'), dok je gol za Parižane zabio Lucas Moura (51').

U ranije odigranom susretu Monaco je odigrao 0-0 na gostovanju kod Nantesa. Danijel Subašić odradio je cijeli dvoboj za gostujući sastav, dok Mario Pašalić nije nastupio.

Caen je u dvoboju za europske pozicije na gostovanju pobijedio Saint-Étienne 2-1, a susret između Ajaccioa i Marseillea odgođen je zbog poplavljenog terena,.

Na ljestvici vodi PSG sa 73 boda, na drugom mjestu je Monaco s 23 boda manje, a na treće mjesto probio se Lyon s 42 boda. Zanimljivo, osmi Nantes s utakmicom manje ima samo dva boda manje od "lavova" i pozicije koja jamči kvalifikacije za Ligu prvaka.

Ligue 1, 28. kolo:

  • Nantes - Monaco 0-0
  • Saint-Étienne - Caen 1-2
  • Lyon - PSG 2-1

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 19

  • SDP-ov fan 29.02.2016.

    I onda kažu da francuska liga nije zanimljiva. Pobjedom sa 7 ,jesta možeš doći na 3. Bit će vrlo zanimljiva borba za 3. mjesto koje vodi u Europu.

  • ayews 29.02.2016.

    Koja bezvoljnost Davida Luiza kod drugog Lyonovog gola!!

  • Mário Jardel 28.02.2016.

    Zasluzeno pa Motta je treba dobit crveni za ono udaranje.Pa ono je bilo ko u boksu.Lyon je zagriza kad je vidia da moze.Mlada momcad, trcali su nasvaku loptu imali jos par citih prilika, a i pobjeda im je bitna za 3.mjesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare