To je to što me zanima!

Čudo u Njemačkoj! Hrvatski golman zabio u 93. minuti iz kornera i preokrenuo utakmicu

Buntićeva momčad gubila je 1-0 sve do 93. minute kada su imali korner. Nakon što je taj korner izveden, lopta se odbija Hrvatu u noge, a on je zakucava u sami kut gola
Vidi originalni članak

Hrvatski golman Fabijan Buntić nastupa u 3. njemačkoj ligi. Tamo nosi dres Ingolstadta, a u okršaju s Viktorijom njegova momčad došla je do nevjerojatnog preokreta, jednako ludog, ako ne i luđeg od onog koji je Rijeka izvela protiv Lokomotive ranije u subotu te slavila 3-2.

Buntićeva momčad gubila je 1-0 sve do 93. minute kada su imali korner. Nakon što je taj korner izveden, lopta se odbija Hrvatu u noge, a on je zakucava u sami kut gola.

Odmah idući napad njegov suigrač Elva zabija još jedan gol za 2-1 i nevjerojatan preokret.

Buntić je 23-godišnji golman rođen u Stuttgartu koji ima dvojno, hrvatsko-njemačko državljanstvo. Prošao je kroz mlađe kategorije Stuttgarta, a za Ingolstadt igra od 2016. godine.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • raja A šta pa to su samo pripremne utakmice 07.02.2021.

    Pa i vrijeme je bilo da proradi,samo 2 gola do ove utakmice ,slabo za napadača.

  • 07.02.2021.

    Još kad bi se autor teksta imalo razumio u nogomet shvatio bi da golman nije zabio gol iz kornera...svaki bedak danas ima diplomu novinara kupljenu u dijaspori za par soma ojra..a potpisat se ne zna kolko je nepismen i glup..

  • Iban 07.02.2021.

    Sad i nikad više

Komentiraj...
Vidi sve komentare