To je to što me zanima!

Cufre: Ova momčad može doći do velikog rezultata

Ako me Maradona pozove, rado ću se odazvati, rekao je Dinamov Argentinac, koji je nekad bio kapetan reprezentacije. Misli samo na Dinamo...
Vidi originalni članak

Protiv Red Bulla trener Jurčić nije imao Leandra Cufrea. Imao je Glavinu pa je - ispao. No Argentinac je konačno stigao, protiv Anderlechta će zauzeti svoje mjesto na lijevom boku.
- To je izuzetno važna utakmica. Anderlcht je nezgodna momčad i moramo biti jako oprezni. Ali, ako budemo pravi, pobjeđujemo - siguran je 32-godišnji Cufre, bivši igrač Rome, Herthe, Monaca, Siene... Danas je u Dinamu, trči po travnjacima HNL-a.
- Prvenstvo je jako - ispalio je Cufre.
- No sad smo koncentrirani jedino na Anderlecht - dodao je Argentinac. Zna i tko će ići dalje iz skupine Europske lige.
- Mi prolazimo sigurno, za ostale me nije briga. Razmišljam samo o Dinamovom prolasku - kaže Cufre, koji očito nije upućen u povijesne podatke. A oni kažu da Dinamo već 40 godina nije na proljeće zaigrao u Europi.
- Ma to je prošlost, a mi smo u sadašnjosti. I zato takvi podaci nisu važni. Dugo sam već u nogometu i mogu vam reći da će ova momčad napraviti jedan veliki rezultat. Vidjet ćete, ova će momčad biti zapamćena - uvjeren je Cufre. Ne brine ga promijenjivost Dinamove forme.
- Igramo promijenjivo? Nemam ja baš takav dojam. Dinamo igra dobro, ne trebamo uvijek pobijeđivati 6-0, dovoljno je i 1-0, kao protiv Intera. Ipak, moramo malo više poraditi na posjedu lopte - misli Leandro, dešnjak s Dinamovog lijevog boka.
- Otkad igramo nogomet uvijek sam učio igrati s obje noge. Ma mogu igrati bilo gdje, i lijevo i desno i u sredini, gdje god me trener stavi.

'VRATIT ĆU JA SAMMIRU I ETTU'
Nekada je Leandro Cufre bio kapetan Argentine, danas je samo gledatelj. Pratio je i poraz 3-1 od Brazila u Rosariju, baš kao i Brazilci Sammir i Etto. Iskoristili su šansu.
- A jesu, malo su zezali... Ali neka im bude, vratit ću im kad Argentina dobije idući put - kaže Cufre, siguran da će Argentinci uspjeti doći do SP-a.
- Naravno da hoćemo. I tamo ćemo odlično igrati, vidjet ćete. Želim to zbog Maradone, mlad je trener i pogreške mu se moraju oprostiti. Ima karakter i zbog njega želim da uspijemo - rekao je Cufre. A Maradona je u međuvremenu potjerao Heinzea iz reprezentacije, a on je lijevi bek.
- Koncentriran sam samo na Dinamo, ali ako me Maradona nazove, naravno da ću se odmah odazvati - tvrdi Cuufre.

'KOMUNICIRAMO NOGOMETNIM JEZIKOM'
Čim je stigao, Leandro Cufre je počeo učiti hrvatski. Napreduje polako, ali nigdje mu se ne žuri.
- Ionako je najvažnije da se ja sa suigračima razumijem na nogometnom jeziku, a to nam dobro ide. Već sad smo prilično dobro uigrani. Pričamo malo na engleski, malo talijanski hrvatski... Ma bitna je kemija među suigračima, a tu smo jako dobri - govori Cufre, koji nema posebno mišljenje o eksperimentu s petoricom sudaca. Toliko će ih suditi protiv Anderlechta.
- Što se mene tiče, može ih biti i deset. To me ni najmanje ne zanima.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_38775 15.09.2009.

    možete vi svi srat po njemu kolko oćete al ne bi on bezveze bio kapetan argentine i proglašen najboljim obrambenim igračem talijanske lige

  • hajduk84 15.09.2009.

    SAMO ZNATE BRISAT KOMENTARE A SAD I MICAT JADNICI JADNI IZ ČISTA MIRA ,MRŠ

  • hajduk84 15.09.2009.

    JEBO TI PAS MATER RETARDIRANU KRVAVU TEBI I BOYSU PIČKA TI MATERINA JEBENA ADMINISTRATORU JEBEM TEBE I TO GOVNO USRANO OD NOVINE,JADNICI I BJEDNICI,CRKNI ĐUBRE

Komentiraj...
Vidi sve komentare