To je to što me zanima!

Čupić i Sulić još se nadaju: Na SP idu samo najspremniji

Na svjetsko prvenstvo želim voditi samo 100 posto spremne igrače, rekao je izbornik Slavko Goluža na završnim pripremama uoči SP u Švedskoj
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija ušla je u završnu fazu priprema za Svjetsko prvenstvo u Švedskoj (13. siječnja)okupljanjem u Karlovcu. Izborniku Slavku Goluži pridružili su se 'Nijemci' Vori, Lacković, Duvnjak, Zrnić, Ninčević i Vuković, a u gradu na četiri rijeke pojavio se i ozlijeđeni Ivan Čupić. Unatoč ozljedi ramena koju je 'zaradio' u dresu Löwena prije nekoliko dana, naše najbolje desno krilo izrazilo je veliku želju za nastupom na SP-u. 

O tome će konačno odlučiti Goluža koji ni kao Červarov pomoćnik nije mogao dočekati veliko natjecanje bez ozljeda igrača. Ćupiću na listi se pridružio i povratnik Renato Sulić koji zbog upale vene na podlaktici mora mirovati dva tjedna. No, obojica se nadaju da će zaigrati bar u drugom dijelu natjecanja.

– Na svjetsko prvenstvo želim voditi samo 100 posto spremne igrače – rekao je Goluža, a prenosi Večernji list.

Za razliku od prošlog europskog prvenstva u Zagrebu za vrijeme kojeg je zbog bizarne ozljede ruke malo igrao, Blaženko Lacković 'puca od zdravlja'.

- Nadam se da više neću imati takav peh. Samo da do početka SP-a ne bude više ozljeda. Na žalost, još se nikada nije dogodilo da odemo kompletni na neko veliko natjecanje. Uvijek nam je netko nedostajao - rekao je Lac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barcelona_fan 08.01.2011.

    je*o te ljubo vukic ja ti rukometsa

  • jure50 06.01.2011.

    e moj goluza nemas pojma a zas nisi zvo ljubu vukica cupit ce nam jako nedostajat

Komentiraj...
Vidi sve komentare