To je to što me zanima!

Čupić: Ne brinite, sigurno se vraćam rukometu

Hrvatskom rukometnom reprezentativcu Ivanu Čupiću amputiran je dio prsta lijeve ruke i neće putovati na Olimpijske igre u Pekingu u kolovozu
Vidi originalni članak

Nije to toliko strašno, iako je na početku i izgledalo, rekao je Ivan Čupić nakon što mu je doktor Mladen Miškulin zbog bizarne nesreće morao amputirati dio prstenjaka lijeve, pucačke ruke. Naime, Čupić se u srijedu navečer vraćao sa suigračima u hotel te se okliznuo i pokušao uhvatiti za žičanu ogradu. No prsten mu je zapeo i umalo otkinuo prst.
- Svašta mi je prošlo glavom u tim trenucima, ali sada s optimizmom gledam u budućnost. Ne brinite, bit će sve u redu, vrlo brzo ću se vratiti rukometu - poručio je Ivan Čupić, koji će se sljedećih desetak dana oporavljati u rodnome Metkoviću. Olimpijske igre će propustiti, ali najvažnije je da mu karijera nije u pitanju.
- Veliki je to šok za sve nas. Čupićeva nesretna ozljeda veliki je hendikep. Strašno mi je žao - rekao je izbornik Lino Červar, kojemu su za Olimpijske igre na desnom krilu ostali Zlatko Horvat i tek oporavljeni Mirza Džomba.

OZLJEDE SASJEKLE RUKOMETAŠE

>> Na pripreme ozlijeđeni stigli Džomba, Metličić, Sulić, Lacković i Valčić, a ranije je otpao Zrnić
>> Ivanu Baliću izbijen je zub na pripremnoj utakmici s Poljskom
>> Ivan Čupić ostao je bez dijela prsta

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_21090 25.07.2008.

    Svima nam je žao,ali ti od srca želimo brz,najbrži oporavak,da što prije igraš za reprezentaciju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare